IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детето в мен: Брус Уилис се наслаждава на Дисниленд заедно с малките си дъщери

6 юни 2023 12 30

Актьорът прекара прекрасни моменти със семейството си в най-щастливото място на планетата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Едва ли някога ще можем да се отблагодарим на гения на Уолт Дисни, който създава не само анимациите, с които целият свят израства, но и за построяването на най-щастливото място на планетата – Дисниленд. Тематичният парк е посещаван от милиони всяка година, включително и известни личности със своите семейства, доказвайки че детското в душата никога не трябва да бъде губено.

Точно такова пораснало дете е и Брус Уилис, който не позволява на тежката болест да го отдели от забавленията и изживяването на мечти. По-рано през седмицата съпругата му Ема Хеминг сподели видео от скорошното семейно посещение на Дисниленд в Калифорния. Актьорът не се поколеба да се качи с малките си дъщери на част от атракциите, забавлявайки се като истинско дете, което е сбъднало най-съкровената си мечта.

На видеото се вижда как Уилис се вози на водна атракция заедно с 8-годишната Евелин и 10-годишната Мейбъл. Като един истински баща, актьорът е поставил ръката си върху едно от момичетата, което седи до него, за да го предпази при евентуален проблем, а с другата си пази лицето от предстоящото напръскване. „По-добре се подготви. Мисля, че ще се пробваме отново“, казва Брус във видеото.

Посещението в Дисниленд е поредното доказателство, че звездата от Холивуд няма да позволи на болестта да го повали и да му попречи да прекара важни мигове със семейството си. През 2022 година на Уилис му беше поставена диагноза за афазия, а няколко месеца по-късно лекарите обявиха, че той страда от фронтотемпорална деменция. Мозъчните състояния, които засягат постепенно способността за говорене, съсредоточаване и запомняне, накараха актьора да се откаже от Холивуд, защото не може да си запомни репликите.

Брус и семейството му се качиха на водното влакче, малко преди то да бъде затворено заради ремонт и промяна на тематиката. В описанието Ема Хеминг се закани, че цялата фамилия отново ще бъде в Дисниленд, готова да се намокри, когато атракционът отново отвори. „Благодаря за всичките спомени“, добави тя и изрази любовта си към Дисниленд и всичко, което паркът създава като емоция.

В коментарите феновете на Брус Уилис не се сдържаха и го поздравиха за начина, по който предпазва дъщеря си от евентуално подскачане или рязко спиране. Един от потребителите написа, че актьорът играе ролята на втори защитен колан, а Ема отговори, че това е неговата естествена позиция в подобни ситуации.

Напук на болестта – Брус Уилис събра любимите си жени за рождения си ден

Ема Уилис моли папараците да не крещят на Брус Уилис

Състоянието на Брус Уилис се влоши, актьорът вече е с деменция

След като стана ясно, че Брус страда от деменция, съпругата му се зае сериозно с проучването и научаването на детайли относно заболяването, за да може да бъде подготвена за бъдещето. Наскоро тя сподели, че е оптимистично настроена за пробив в медицината, който ще може да помогне на милионите хора по света, страдащи от същата болест като любимия ѝ.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари