IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обрат: Тейлър Суифт се раздели с Мати Хийли

6 юни 2023 14 50

Връзката на певицата с музиканта не била сериозна

Getty

Getty

На Тейлър Суифт определено не ѝ върви в любовта! След като феновете разбраха, че излиза с Мати Хийли, тяхната приказка май приключи преди да е започнала. Двамата излизаха близо месец, но явно нещата не са били толкова сериозни, колкото мнозина очакваха.

За певицата и фронтмена на групата The 1975 се заговори като за двойка в началото на май. И ето че няколко дни след старта на юни, те вече не биват забелязани отново на публично място.

Източник на списание People потвърждава, че двамата изпълнители са се разделили. И уточнява, че те никога не са излизали сериозно.

„Тя се забавляваше с него, но винаги беше небрежно… Те вече не са романтично обвързани“, разказва още той.

Суифт и Хийли бяха заедно на публично място няколко пъти

Предполага се, че 33-годишната певица е започнала да се среща с една година по-големия от нея музикант в началото на май. Тогава двамата бяха заснети от папараци да се движат заедно, като единия път посетиха известно музикално студио в Ню Йорк.

Междувременно по-наблюдателни фенове откриха, че Мати е бил сред специалните гости на Тейлър на шест концерта от нейното турне.

Тейлър Суифт грее в усмивка в компанията на новия си приятел Мати Хийли

Тейлър Суифт вече не крие новото си гадже

Тейлър Суифт и Джо Алуин: Защо се разделиха?

Певицата намекна на свой концерт, че е обвързана

На 20 май, от сцената на Фоксбъроу, Масачузетс, звездата е спряла за малко с изпълненията, за да сподели как се чувства. И тогава загатнала, че е във връзка. Уви, днес тя отново е свободна.

„Никога не съм била толкова щастлива във всички аспекти на живота си“, казала Суифт пред тълпата и благодарила на публиката, че споделя нейната радост.

„Това не е просто турне, просто имам чувството, че животът ми най-накрая има смисъл“, продължила Тейлър.

Дни след въпросните признания Суифт е забелязана да целува Хийли в Ню Йорк.

До момента нито певицата, нито музикантът на групата The 1975 са коментирали публично тяхната раздяла. По-рано Тейлър излизаше с Джо Алуин, с който изкара шест години.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари