IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралското семейство игнорира рождения ден на Лилибет

6 юни 2023 14 30

Не поздравиха дъщерята на принц Хари в социалните мрежи

БГНЕС

БГНЕС

Какви са отношенията между принц Хари и баща му Чарлз? От британския кралски двор игнорираха рождения ден на Лилибет като не я поздравиха публично. Това накара мнозина да смятат, че кралят е ядосан на сина си и не одобрява неговите действия.

Припомняме, че в неделя, 4 юни, второто дете на херцога и херцогинята на Съсекс навърши две годинки. Това стана само месец, след като първото – Арчи, навърши 4.

За разлика от миналата година официалните канали на кралското семейство в социалните медии не публикуваха информация за рождения ден на Лилибет. Това разочарова много от феновете на монархията, които споделиха, че детето не е виновно за проблемите на родителите си.

Според източник на списание ОК!, нито крал Чарлз III, нито жена му Камила не биха пожелали да поздравят внучката си в интернет. Те не отбелязали втората годинка на Лилибет, защото по правило не бива да честитят на неработещите членове на семейството.

Меган Маркъл,

БГНЕС

Получили ли са Хари и Меган поздравления по телефона?

„Те, разбира се, пожелали на Лилибет честит рожден ден по друг начин, но нищо не бе пуснато по никакви канали“, казва още вътрешният човек на горепосоченото издание.

За разлика от своя син, покойната Елизабет Втора не позволи децата на Хари и Меган да останат без благопожелания в нейните официални канали. С идването на новия монарх обаче всичко се променя. И явно той е решил да накаже неблагодарния си син, като не честити на децата публично.

Припомняме, че кралицата отбеляза подобаващо първия рожден ден на Лилибет през 2022 г. Дори се говореше, че е организирала специално парти за момиченцето на внука си. Това стана само няколко месеца преди кралицата да почине.

Миналата година, освен покойната майка на Чарлз, той също се присъедини към пожеланията. Дори и Уилям, който е във влошени отношения с брат си, също не пропусна рождения ден на племенницата си.

Кралски биографи обаче смятат, че Кейт Мидълтън, която е майка на три деца, все пак е поздравила Лилибет – дали чрез имейл или обаждане по телефона. Източник на New Idea пък твърди, че кралят помолил сътрудниците си да търсят голяма кукленска къща, която да подари на внучката си. Според него просто той не е искал да афишира намеренията си.

Мемоарите на принц Хари му изиграха лоша шега, преразглеждат имиграционното му досие в САЩ

Принц Хари и Меган Маркъл мислят да снимат филм за живота в кралското семейство

Принц Хари шокиран от безразличието на Чарлз III и принц Уилям

Меган Маркъл направила чуден рожден ден в Калифорния

Близки до нея и принц Хари посочват, че двамата очаквали негативното отношение, след като вторият син на Чарлз си тръгна за САЩ непосредствено след коронацията на баща му и неговата мащеха.

Предполага се, че Меган е спретнала страхотен празник за детето си в двора на дома си в Калифорния.

Както писахме, второто дете на херцога и херцогинята на Съсекс се роди в САЩ, след като те се преместиха от Великобритания. Там пък проплака първородният им син.

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари