IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория разкри ще има ли продължение на „Отчаяни съпруги“

7 юни 2023 14 50

Актрисата призна, че образът на Габи ѝ липсва

БГНЕС

БГНЕС

Спомняте ли си сериала „Отчаяни съпруги“? Много българки го следяха с интерес, като има още канали у нас, които повтарят неговите сезони. Наскоро Ева Лонгория, която бе сред най-привлекателните жени в продукцията, разкри дали ще има нейно продължение.

По думите на актрисата, ако имаше рестартиране на „Отчаяни съпруги“, тя щеше да е първата сред колежките ѝ, която ще се запише, тъй като образът на Габи „толкова много ѝ липсва“.

Малко преди своя режисьорски дебют, Лонгория даде интервю за Access Hollywood, пред което разкри какви са шансовете да видим отчаяните съпруги отново на екран.

„Габи ми липсва толкова много! Липсва ми да съм Габриела Солис“, казва тя.

Събирането на съпругите ще бъде трудно

По думите на Ева, макар тя да е съгласна да снима още серии, създателят на сериала – Марк Чери, не желае да върне отново нея и останалите на улица „Листериа Лайн“.

„Марк не би го направил, нашият създател. Няколко пъти съм говорила с него за това. Той се чувства като „защо сега“ за продължение. Той не би го направил“, обяснява тя.

Лонгория разкрива, че Чери е изтъкнал, че 24 епизода на година са напълно достатъчно. А и за момента не знае как би развил образите на главните герои.

От друга страна звездата посочва, че дори и да има продължение, ще трябва да бъдат поканени нови лица, които да бъдат нейни съседи.

„Нямаше човек на улицата, с когото да не спя. Все едно спах с всички. Помислих си: „Какво ще правим сега?“, пошегува се Ева за похотливата страна на нейната главна героиня.

Накрая актрисата посочва, че нови серии на „Отчаяни съпруги“ ще бъде трудно начинание. Популярният сериал се излъчваше цели осем сезона – от 2004 до 2012 г.

Натали Портман, Ева Лонгория и една вдъхновяваща история за женския футбол

Ева Лонгория за възпитанието: Аз съм строга майка

Грижа за кожата – тайните на Ева Лонгория

Лонгория има по-вълнуваща работа, с която да се похвали

Както стана ясно, Ева направи дебют като режисьор с филма Flamin' Hot. Неговата премиера бе на 2 юни в Ню Йорк.

Миналия месец бе пуснат и официалния трейлър на филма в YouTube. А na 9 юни ще тръгне в платформата Hulu.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Илитерат ( преди 10 месеца )
Листерия Лайн??? Сериозно ли???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар