IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън смени попрището – започна да готви

8 юни 2023 10 50

Ето как певецът впечатли свои фенове

БГНЕС

БГНЕС

Как бихте реагирали, ако отидете в любимото заведение за бързо хранене и Ед Шийрън ви вземе поръчката? Малко вероятно е да го срещнете в България, но не и в Южна Филаделфия. Там феновете му бяха приятно впечатлени от неговата неочаквана поява в обект за сандвичи.

Изпълнителят на Shape of You предизвика фурор, посещавайки служителите на Philip’s Steaks в града в Пенсилвания. И причини огромни опашки от хора, които искат да го зърнат или да опитат приготвените от него храни.

Шийрън сподели видео в Instagram, в което показва как пътува към заведението. Там, освен да разговаря със служителите, се научава да пече месо на плоча и да прави сандвич с автентичен стек със сирене.

„Време е за чийзстек“, казва Ед в колата, докато минава с нея през цели тълпи, които го очакват с нетърпение.

Певецът се справя отлично със сандвичите

След като спазва внимателно инструкциите на служителите, първите клиенти споделят, че сандвичите на Шийрън са чудесни. Все пак той е собственик на заведение.

„Кажи ми какво мислиш?“, пита той една жена, а тя му отговаря: „Перфектно е“, правейки му знак с пръсти.

„Това е повече от невероятно… Мисля, че Ед може да е малко по-добър от брат ми Филип за първи път, когато направи чийзстек“, казва Джоузеф, който е един от собствениците на веригата за бързо хранене, посетена от звездата.

Ед Шийрън прекъсна вечерята си за селфи с екип на заведение

Критикуват Ед Шийрън заради кухнята на пъба му

Разберете уникалното име на втората дъщеря на Ед Шийрън

Шийрън не за първи път сервира на фенове

Да прави сандвичи за почитателите си е нещо нормално за Ед, след като през май той се появи в пивоварна в Атланта. Там той с удоволствие наливаше бира на клиентите. Освен това изпълни и няколко свои парчета.

Певецът се превърна в барман само няколко часа преди концерта си в града.

„Бира за моя сметка“, сподели тогава той и екипът му документира всичко за спомен.

По-рано пък изпълнителят събра погледите на улица в Ню Йорк, качвайки се върху капака на кола, за да посвири и попее на минувачите.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари