IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес със странно разкритие: Бръсне си лицето

8 юни 2023 08 40

Половинката на Райън Гослинг се оказа твърде откровена

Getty

Getty

Ева Мендес не се страхува да разкрие, че има нежелано окосмяване по лицето си и дори разказа как се справя с него. Половинката на Райън Гослинг сподели, че често бръсне лицето си, защото иначе се превръща в „звяр“. „Космите по лицето ми растат непрекъснато и това ме втриса“, споделя красивата латина.

Актрисата използва своя Instagram акаунт, за да сподели техниката за красота, която кара кожата на лицето ѝ да „заблести“. 49-годишната звезда от кубински произход, рекламира в профила си процедурата дермапланинг – техника за грижа за кожата, която включва бръснене на горните слоеве мъх по лицето.

Ева каза, че си прави процедурите в салона „Beauty Villa Vergara“ в Бевърли Хилс, Калифорния, където според нея е истински „рай“. Тя дори написа: „Няма друго място като това.“

„Да, бръсна лицето си! Предполагам, че „дермапланинг“ е по-точната дума, но това е, което е и аз обичам тази процедура!“ написа Мендес още в Instagram.

Актрисата получи стотици коментари от любопитни фенове с въпроси за нейния опит в премахването на нежелания мъх от лицето и тя отговори на много от тях, включително на един свой последовател, който я попита колко често си прави тази процедура.

„Аз съм космата, така че вероятно имам нужда през ден! Моят баща е от Куба и е истински мъжкар, а аз съм неговото мини аз“

Друг неин почитател попита Мендес дали забелязва разлика в това как се чувства кожата ѝ след третирането с въпросната техника, на което тя отговори, като написа: „Да... гримът ми и овлажнителят за лице изглеждат много по-гладки.

Мендес често дава възможност на последователите си в Instagram да надникнат отблизо в нейните грижи за външния ѝ вид, както и по отношение на модните ѝ избори. През март тя сподели поредица от снимки, включващи поглед зад кулисите на нейните сутрешни ритуали за красота, включително грижата ѝ за наскоро боядисаната ѝ в червено коса.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари