IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън проговори за третото си внуче

7 юни 2023 15 00

Принцеса Юджийн родила в луксозна болница

БГНЕС

БГНЕС

Сара Фъргюсън сподели първи думи за най-новото си внуче. То е трето за нея и бившия ѝ мъж – принц Андрю. Разчувствана от щастливата новина за сина на дъщеря си Юджийн, тя написа няколко думи в Instagram.

В своята история в Instagram гордата баба препубликува поста на своята дъщеря, с който тя съобщи, че вече си има две момчета.

Върху изображението на бебето Фъргюсън е добавила текста:

„Удивително ... важността на Ърнест. Благодаря ви много, много ... Умни Юджийн и Джак и Август Бруксбанк“.

Сара, която е добавила емотиконка на сърчице, получи безброй благопожелания за своето ново внуче.

„Поздравления, очаквам с нетърпение бъдещата ви детска книга „Приключенията на Оги и Ърни“. Той е очарователен“, „Поздравления за цялото семейство. Ърнест е прекрасен!!!, „Поздравления за новото ти внуче, нека той донесе голяма радост на семейството ти“, пишат последователите на бившия член на британския кралски двор.

Името на бебето има важно значение за фамилията

Припомняме, че принцеса Юджийн обяви, че бебето е проплакало на 30 май, но сподели за него чак на 5 юни. Тогава допълни, че тя и нейният съпруг Джак са го нарекли Ърнест.

Името ни връща към царуването на крал Джордж V, който носи същото за средно.

От друга страна с втория си син принцесата е отдала почит към Джордж Бруксбанк (покойният баща на нейния мъж) и нейният дядо по майчина линия – майор Роналд Фъргюсън. Името Джордж е дадено и на бащата на покойната кралица Елизабет, както и на най-големия син на принца и принцесата на Уелс.

„Много е трогателно, че Юджийн и Джак са избрали имена с такава лична връзка, особено в отдаването на почит към покойния баща на Джак – Джордж Бруксбанк“, казва кралският експерт Емили Неш, обяснявайки какво значение има името на бебето.

Не бива да забравяме, че това е първото кралско бебе, родено под управлението на крал Чарлз III. Той е бил именно един от първите членове на семейството, който е научил за малкия Ърнест. Интересно е, че по-голямото му братче – Август, е родено по време на царуването на покойната Елизабет Втора.

Пра-племенникът на новия крал е 13-ти по ред за трона след големия си брат. Предполага се, че непосредствено преди да се роди, неговата майка е отседнала в Иви Котидж, който се намира в близост до двореца Кенсингтън в Лондон. Имението се намира само на 15 минути от болницата, в която бебето е проплакало.

Сара Фъргюсън се изпусна за термина на принцеса Юджийн

За специален повод: Принцеса Юджийн показа лицето на сина си

Как бебето на принцеса Юджийн ще се отрази на линията на наследяване на трона?

Принцесата избрала луксозна болница в Портланд за раждането

Междувременно британски медии отбелязват, че изборът на болница от страна на дъщерята на Сара Фъргюсън не е случаен. Тя е родила Ърнест Джордж Рони в скъпарското лечебно заведение в Портланд в Лондон. То разполага с най-различни екстри.

Въпросното място, където избират да раждат много заможни хора, предлага празничен пакет „Шампанско и ягоди“. Той е предназначен за новите майки, които желаят да вдигнат тост за наследниците си. В менюто на стола към болницата има дори и омар, сякаш родилките умират от желание да хапват изискани ястия преди и след като дадат живот.

Ако татковците желаят да подкрепят жените си, могат да си наемат отделни стаи със санитарен възел, които са оборудвани точно като хотелските.

Също така, болницата, в която родила Юджийн, предлага румсървиз с голямо разнообразие от питателни ястия и кетъринг екип от световна класа. Има и диетично меню за по-претенциозни пациентки.

Не е ясно дали принцесата е имала нормално раждане или такова със секцио. Но цените за тях стартират от 6 760 британски лири и достигат до 8 100.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари