IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм за бащинството: Когато останах сам, ми беше много трудно

8 юни 2023 17 40

Актьорът в момента се занимава с издаването на детски книжки

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чанинг Тейтъм е познат на света като сексапилния мъж, който може да танцува както на училищен подиум, така и на пилон, да скача в океана от висок мост, за да спаси чантата на непознато момиче, в което после лудо ще се влюби, и като полицай под прикритие, завръщащ се в гимназията, за да разплете случай, с който никой друг не може да се справи. Но за 10-годишната Евелин той чисто и просто е само татко.

Актьорът, който отглежда дъщеря си самостоятелно, след като се раздели с бившата си съпруга Джена Дюан през 2019 година, постепенно започва да развива и друг бизнес извън Холивуд. Докато всички негови колеги се насочват към козметичния и модния бранш като втори финансов стълб, то Тейтъм е решил да се занимава с литература, пишейки книжки за най-малките. До този момент е издал две, които се радват на огромен успех.

Преди няколко дни звездата обяви, че пуска на пазара още една част от поредицата си, която ще носи името The One and Only Sparkella and the Big Lie. Тя продължава серията от книги с картинки Sparkella, описвана като очарователна ода за самоувереността и любовта между баща и дъщеря. Тейтъм признава, че текстовете вътре до голяма степен са вдъхновени от неговите преживявания като самотен баща.

В интервю за предаването Today Чанинг споделя как книгите, които пише, са му помогнали да се развие като родител след раздялата си с Джена Дюан. Когато беше попитан като какъв баща може да се опише, той отговори, че все още не знае. „Опитвам се да оцелея. Мисля, че съм като всеки един родител, който просто се опитва да не провали и да не обърка детето си. Но някак си знаеш какво да правиш“, допълва актьорът.

Спомня си, че в началото, когато е разбрал, че ще става баща, си е казвал, че трябва да се научи да поставя ограничения и забрани, които да държат детето му извън опасност. „Странното е, че децата, макар че казват, че не искат ограничения, всъщност ги искат. Така се успокояват, намалява се нивото на стрес, когато разбират правилата. И те всъщност не са някакви строги правила, просто неща, които да не правим вкъщи“, разказва още Тейтъм. Правилата вкъщи включват винаги да си отсервираш, да си сгъваш дрехите, да си миеш зъбите.

Джена Буш, която е втората водеща на предаването Today, отбеляза, че Чанинг е станал баща някъде около времето на създаването на поредицата Sparkella. Попитан дали героят на бащата му е помогнал да научи нещо ново за родителството, актьорът отговори, че никога не е планувал да бъде самотен баща.

„Бях много нервен, защото имам момиче. Започнах да гледам видеа в интернет как да ѝ сплитам косата. Не исках да бъда от бащите, които водят дъщеря си на училище в неугледен вид. Така че, да, вдъхновението за книгите произлезе и от това. Беше показно на това как аз се опитвам да говоря с малкото си момиченце“, допълва Тейтъм.

10-годишната сега Евелин се ражда от брака между Чанинг Тейтъм и Джена Дюан, които се запознават на снимачната площадка на филма Step Up през 2001 година. След дългогодишен брак те решават да се разделят, като актрисата в момента е сгодена за Стив Кази, от когото има и 3-годишен син Калъм. От своя страна, Тейтъм е във връзка със Зоуи Кравиц от няколко години, но двамата все още не са направили светския си дебют.

Зоуи Кравиц: Чанинг Тейтъм е моят закрилник

Чанинг Тейтъм превръща детската си книжка във филм

Зоуи Кравиц за развода, новата връзка с Чанинг Тейтъм и откриването на себе си

Наскоро Дюан отбеляза 10-ия рожден ден на дъщеря си, водейки я в Дисниленд. Щастливият момент беше показан и в социалните мрежи, като от снимките се вижда, че момиченцето е облечено по подобие на Бел от „Красавицата и Звяра“. Евелин носи жълта рокля, а върху нея е поставила лента с надпис „Принцеса с рожден ден“.

Преди това Джена сподели серия от снимки, за да отбележи рождения ден на дъщеря си. Публикацията включваше кадри от целия живот на Евелин, включително от раждането. „Преди 10 години тази безстрашна, магическа душа пристигна на света и ме направи майка... и животът ми никога няма да бъде същият. Ти си всичко и повече за мен. Безкрайно благодарна и горда съм, че съм твоя майка. Благодаря, че ме избра“, написа актрисата в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари