IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Дейвид Боуи трогна феновете му с видео

8 юни 2023 14 40

Лекси показа колко добър баща е бил певецът

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на Дейвид Боуи не спира да мисли за него и припомня на последователите си колко добър баща е бил той. 22-годишната Лекси Джоунс сподели видео в Instagram, в което двамата танцуват и получи над 37 хиляди харесвания.

На кадрите наследницата на известния изпълнител е най-много на 4-5, държи го за ръце и танцува.

Видеото, вероятно заснето от нейната майка – супермодела Иман Мохамед Абдулмаджид – показва как Лекси танцува върху пръстите на баща си.

Боуи, облечен със зелен пуловер и дънки, подскача заедно с къдрокосата си дъщеря на фона на песента Sing a Song of Sixpence. По едно време рокаджията си припява на фона на мелодията и показва танцовите си умения пред камерата.

„Моето вечно слънце“, пише под публикацията на Лекси, под която много от феновете ѝ благодарят за спомена, който е споделила с тях. И споделят колко много са харесвали Дейвид Боуи, който в момента пее и танцува на небето, бдейки над дъщеря си.

Лекси следва стъпките на баща си

През април тази година стана ясно, че дъщерята на певеца и модела Иман е започнала да прави музика. Освен че има гените на баща си, тя се интересува и от професията на своята майка и е заснела няколко фотосесии.

22-годишната наследница на Боуи живее сама в Лос Анджелис. Там, освен да твори нови мелодии, работи и над артпроекти.

Освен Лекси, покойният изпълнител има и син. Дънкан Джоунс, който е по-известен като Zowie Bowie, е от първата му съпруга – Анджи.

Тъжна годишнина – любимите жени на Дейвид Боуи си спомниха за него

Публикуват непоказвани снимки на Дейвид Боуи в книга

Дъщерята на Дейвид Боуи с непоказван дует с певеца

Иман също почете паметта на Дейвид в социалните мрежи

Както Лекси, така и нейната майка, неведнъж споделят спомени от миналото, за да покажат, че не са забравили Боуи.

Наскоро Иман сподели две снимки и показа, че се е върнала на същото място, на което с нейния любим са били на меден месец.

На първия кадър на модела я виждаме в прегръдките на звездата, докато релаксират в басейн на остров Бали. Днес вдовицата на певеца разкри, че през януари 2023-а е била на същото място, за да си припомни хубавите мигове с него.

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари