IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Катрал разкри как се бори с остаряването

8 юни 2023 17 50

Досега актрисата е разчитала на ботокс и филъри

БГНЕС

БГНЕС

„Вече съм в 60-те си години и се стремя да се боря с остаряването по всеки възможен начин“. Това призна Ким Катрал, която скоро ще видим в „И просто така...“. Актрисата, която познаваме като Саманта, признава, че докато преди е гледала на козметичните процедури за подмладяване по-скептично, днес е готова да опита най-различни.

„Вероятно съм казала това в 40-те си години!“, признава 66-годишната звезда в интервю за The Times, говорейки, че не се притеснява да посещава козметични студиа, за да се справи с отпуснатата брадичка, досадните бръчки и фини линии.

„Сега има толкова много различни алтернативи, лечения, които стимулират собственото ви тяло да се бори със стареенето. Има филъри, ботокс, толкова много различни неща, които можете да проучите и да опитате, за да видите дали работят за вас“, коментира Катрал, която иска да забави хода на времето.

Човек трябва да изглежда като себе си, смята Ким

Актрисата разкрива още, че все пак винаги е смятала, че каквото и да прави по лицето си, не бива да се обезобразява и обезличава, както правят много нейни колежки в напреднала възраст.

По думите на Катрал, ако човек намери правилния лекар и подход, ефектът ще е точно този, който иска. Ето защо е хубаво с пластични корекции и разни процедури да не се бърза, а да се проучва внимателно.

„Не става въпрос само за суета. Играя такъв тип жена, която изглежда по определен начин. И е професионално да се грижа за себе си“, категорична е звездата от сериала „Сексът и градът“.

Кари и Ейдън се събраха: Сара Джесика Паркър и Джон Корбет отново заедно в „И просто ей така“

„И просто така...“ Ким Катрал се завръща като Саманта Джоунс

Ким Катрал за „И просто така“ и Сара Джесика Паркър

Саманта Джоунс разчита на корекции, за да изглежда по-млада

Както вече писахме, Ким ще се присъедини към Сара Джесика Паркър и останалите си колежки във втория сезон на „И просто така...“. Нищо чудно там да я видим с по-младежко лице, дължащо се на лифтинг или някаква друга процедура, която си е направила скоро.

Влизайки отново в кожата на Саманта, тя най-вероятно ще засегне и темата за остаряването в продукцията. Все пак, ако се върнем към бурните години на образа, ще си спомним как блондинката лъже за годините си мъжете, с които спи. И неведнъж споделя с приятелките си, че разчита на филъри и ботокс, за да е по-млада.

Все пак, не бива да се радваме за завръщането на Катрал на снимачната площадка. По първоначални данни тя е заснела само епизодична роля, без изобщо да се е срещала лице в лице със Сара Джесика Паркър или с някого друг от актьорския състав, с който заедно отбелязаха 25 години от пускането на първия епизод на „Сексът и градът“.

Сексът и

БГНЕС

Катрал ще работи с любима колежка за друг сериал

Междувременно Ким обяви, че ще влезе в ролята на гримьорка в нов проект. Сериалът се казва Glamorous и ще се излъчва по платформата Netflix. Там тя ще си партнира отново с Патриша Фийлд. Дизайнерката отговаряше за костюмите в „Сексът и градът“ дълги години.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари