IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо отлетя с млад модел на почивка в Ибиса

9 юни 2023 18 00

Двамата били забелязани заедно на яхта и на вечеря

Снимка: БГНЕС

След като се раздели с Камила Мороне, Леонардо ди Каприо бе засечен с няколко красиви модели – сред които Джиджи Хадид, Ирина Шейк и други, но до този момент нищо не показа, че актьорът е намерил нова любов.

Дори се заговори, че той се среща само с млади момичета, което твърдение пък обиди звездата от „Титаник“, но ето че актьорът беше засечен именно с млад модел.

Леонардо ди Каприо беше забелязан в компанията на 22-годишната Меган Рош. Двамата заминаха заедно за слънчевия остров Ибиса, предава Daily Mail.

Леонардо и Меган отлетяха заедно към острова с частен самолет, като папараци ги засякоха по време на почивката им на яхта, а вечерта двамата са излезли и заедно на вечеря.

Новината за поредното красиво завоевание на Ди Каприо породи за пореден път полемика, че той продължава да избира винаги момичета, които са под 25-годишна възраст. И ако до един момент това е било наред, то с напредването на времето и неговото остаряване ( звездата вече е на 48 години), това вече не изглежда особено приемливо.

В допълнение, феновете отбелязаха, че новата приятелка на актьора му подхожда във всички отношения и той не изневерява на безупречния си вкус – дамите до него да имат красиви гърди, тънка талия и, разбира се, да са млади.

За Рош се говори, че е модел, която е работила с почти всички големи модни марки и е приятелка на Джиджи Хадид. Впрочем с последната Ди Каприо се опита да създаде отношения, но получи сериозен отказ.

След като се появи на фестивала в Кан, Леонардо ди Каприо беше забелязан на яхта и с Том Брейди – който е бившият съпруг на Жизел Бюндхен. Лео също е бил гадже на модела. Така двамата бивши се забавляваха на яхта край Сардиния. Поводът да са в една компания е парти с продуцента Берт Хедая и бизнесмена Дейвид Грутман.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари