IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна драма: 13-годишната дъщеря на Йоан Груфъд с ограничителна заповед срещу него

9 юни 2023 14 40

Обвини приятелката му във физическо насилие и удар с врата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Драмите в семейството на Йоан Груфъд и Алис Еванс не спират.

През 2021 година стана ясно, че актьорът е подал молба за развод след 13-годишен брак. Интересното тук е не самата раздяла, а фактът, че Алис Еванс научава за нея от интернет, или поне така твърди самата тя. Малко след като новината става достояние на целия свят, актрисата сподели в Instagram статия, в която се говори за развода, и написа „О, добре. Благодаря, че ме уведомихте“.

Еванс, която се запознава с Груфъд през 2000 година на снимачната площадка на филма „102 Далматинци“ и се омъжва за него седем години по-късно, продължи с откровенията и сподели малко повече за реакцията си след научаването за развода.

Алис Еванс,

Снимка: БГНЕС

„Не мога да спя. Не мога дори да мигна. Ужасена съм от това какво може да ми донесе следващият ден. О, не се притеснявайте. Знам колко жалка звуча, но ще става още по-лошо“, написа Еванс и намекна, че много добре знае, че изневяра е в дъното на всичко. Също така загатна, че знае и кое е момичето, което успява да я измести от сърцето на Груфъд.

Актрисата, която има две момичета от бившия си съпруг, каза още, че се притеснява от факта, че дъщерите ѝ ще бъдат страшно разочаровани от баща си, неговото поведение и разрушения модел на подражание, който е градил с години. Тя допълни, че ще бъде напълно откровена с Ела и Елси, разказвайки им за развода и причината зад него.

Драмата между съпрузите продължи и през следващите години, като двамата се атакуваха взаимно в социалните мрежи и пред медиите. Груфъд вече е в нова връзка, но семейните му проблеми продължават, като този път включват 13-годишната му дъщеря Ела.

Алис Еванс,

Алис Еванс, Йоан Груфъд и дъщерите им. Снимка: Getty Images

Преди няколко дни стана ясно, че в края на май във Върховния съд в Лос Анджелис е постъпила молба за временна ограничителна заповед. Искът е подаден от Ела и е насочен към баща ѝ, като в същото време се търси защита от тормоза на неговата приятелка Бианка Уолъс.

Съобщава се, че искането за ограничителна заповед е подадено след инцидент в дома на Груфъд и Уолъс в Ел Ей. Ела и нейната сестра, 9-годишната Елса, са били на гости на баща си, когато неприятностите се случват. Източник, близък до семейството, казва, че Алис не е виновна за това, че е пуснала децата при баща им, защото Йоан е помолил дъщерите му да бъдат при него и да се сближават с Бианка. В момента обаче актрисата категорично отказва отново да заведе момичетата там.

Йоан Груфъд,

Йоан Груфъд и Бианка Уолъс. Снимка: БГНЕС

Искът от 27 страници съдържа обвинение във физическо насилие от страна на Уолъс към Ела. По думите на тийнейджърката, актрисата е затръшнала врата, която я е ударила в главата и я е наранила по ръката. Тя пише, че се страхува да остава в дома на баща си, защото не знае дали Уолъс няма да нарани нея или сестра ѝ.

Ела твърди, че е получила синини след инцидента с вратата, за който твърди, че е станал, след като се е опитала да напусне дома на баща си след ожесточен спор с него и приятелката му. Казва, че е хвърлила сурова овесена каша по Груфъд, изляла е горчица на пода и е хвърлила мляко върху леглото му, след като открила, че Уолъс е отседнала в дома, докато тя също е била там със сестра си. Ела казва, че никога не е срещала Уолъс преди този ден и преди това е казала на баща си, че не иска да се среща с нея.

Нина Добрев: „Дневниците на вампира“ ми създаде любовна драма

Драмата продължава: Брад Пит съди Анджелина Джоли

Нова драма в живота на Бритни Спиърс

След като хвърляла храна по баща си и около дома му, Ела твърди в декларацията си, че баща ѝ и Уолъс я нарекли „нарцистична“, „насилствена“ и „манипулативна“. След това тя твърди, че се опитала да напусне апартамента, но Уолъс се опитала да я блокира, като „вдигна ръце“.

„Успях да изляза наполовина през вратата, но докато все още бях под рамката, тя блъсна вратата към мен, удряйки ме по главата и ръката. Ръката ми беше натъртена и имах малка подутина на главата“, пише Ела в документите за Уолъс. Допълва, че е избягала от апартамента на баща си заедно с Елса, но той успял да ги настигне. След това се обадила на бавачката си, която организира транспорт, който завежда момичетата до къщата на Алис Еванс, а Груфъд ги следва.

Алис Еванс,

Снимка: Getty Images

В жалбата са включени и снимки на нараняванията на Ела по ръката, за които твърди, че са от инцидента. Казва, че майка ѝ е видяла синините на следващия ден, след което се обадила в полицията на Бевърли Хилс, за да разкаже за случилото се.

До този момент нито Груфъд, нито Еванс са коментирали публично случая, като молбата за ограничителна заповед ще се разглежда на 23 юни.

Това обаче е поредният съдебен сблъсък за семейството. Алис Еванс беше оневинена за нарушаване на ограничителната заповед, която съпругът ѝ бе подал срещу нея. Според Daily Mail, прокурорите са решили да се откажат от случая през март, след като не са намерили достатъчно доказателства.

Алис Еванс,

Снимка: Getty Images

Преди това актрисата бе пледирала невинна по две обвинения за нарушаване на ограничителната заповед, която ѝ забранява да публикува коментари за Груфъд или настоящата му приятелка в социалните мрежи. Актьорът бе подал и молба за ограничителна заповед срещу Еванс заради домашно насилие. Тогава поиска бившата му съпруга да стои на поне 10 км. от него и Уолъс и да не ѝ бъде позволено да контактува с тях.

По думите на актьора, бившата му съпруга се заканила, че ще прави фалшиви обвинения за него, ако двамата се разделят.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари