IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бил Мъри с 29 години по-младо гадже от него

9 юни 2023 14 50

Звездата от „Ловци на духове“ си хвана чернокожа певица

БГНЕС

БГНЕС

След Робърт де Ниро и Ал Пачино, друга холивудска звезда показа, че възрастта не е от значение, щом има любов. Близо две години след смъртта на бившата си съпруга, Бил Мъри отново е обвързан. При това с доста по-млада от него жена.

По данни на Daily Mail, 72-годишният актьор излиза с певицата Келис. Той е забелязан на няколко пъти сред VIP гостите на нейните шоута в Лондон.

Чернокожата певица е с близо 30 години по-малка от звездата от „Ловци на духове“. Ала разликата в годините за тях явно няма никакво значение, защото те все по-често се появяват под ръка пред камерите.

Според информация на приятел на новата светска двойка, те са се „срещали в Щатите и преди“, което кара мнозина да вярват, че романсът им не е от вчера.

„И двамата са били видени в един и същи хотел. И той е забелязан да гледа нейни изпълнения няколко пъти, преди да отиде в Южен Лондон“, посочва източник на The Sun.

Бил Мъри,

БГНЕС

Тъгата по близки хора събрала Келис и Мъри

Предполага се, че двамата се сближили покрай това, че са загубили наскоро близък човек.

През 2022-а певицата остава вдовица след като нейният 37-годишен съпруг – Майк Мора, почива след тежка битка с рак на стомаха. От своя страна Мъри скърбял за бившата си съпруга Дженифър Бътлър, която си отиде от този свят неочаквано през 2021-а. Двамата се разделиха през 2008 г., но поддържаха приятелски отношения.

72-годишният актьор има шестима наследници. Четирима са от брака му с Бътлър – синовете Кейлъб (30), Джаксън (27), Купър (26) и Линкълн (22).

Междувременно Кели има едно дете от първия си съпруг Нас, което роди през юли 2009 г. От покойния си мъж има двама малчугани – Шепърд на 8 и Галилей на 2.

„Каквото и да ги е събрало, и колкото и малко вероятно да изглежда, и двамата са необвързани и се забавляват въпреки доста голямата възрастова разлика“, твърди вътрешният човек на горепосоченото издание.

През септември 2021 г. мъжът на Келис обяви, че е диагностициран година по-рано. Той почива през март 2022 г., след близо 6-месечна битка с четвърти стадий на рак на стомаха.

Ал Пачино наруши мълчанието за бебето

Горд татко – 79-годишният Робърт де Ниро сподели първа снимка на седмото си дете

Мъри снима филм в Лондон

В момента Бил е в Обединеното кралство, където снима продължение на своя филм „Ловци на духове“. От своя страна неговата нова приятелка работи активно на сцената.

Келис и Мора живеели в отдалечена ферма в Темекула, Калифорния. След загубата си изпълнителката вече е с холивудската звезда, като мнозина предполагат, че тя ще се премести при него.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Anonimen ( преди 10 месеца )
Едва ли има истинска любов помежду им, това е много странно с цели 29-години в възрастта всичко си има предел
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар