IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нанси Карабойчева кръсти синовете си

9 юни 2023 15 00

Мис България 2013 ги облече в бяло за повода

БГНЕС

Нанси Карабойчева-Димитрова кръсти двамата си синове. Мис България за 2013 година се похвали със снимки от щастливото събитие, които сподели в Instagram.

„Имаме си християнчета“, написа красавицата към галерията, в която виждаме порасналите братчета – Матей и Йоан.

„Обичаме ви, деца!“, допълва гордата майка на двете момчета.

За повода миската е облякла децата в бяло. В същия цвят са и нейните дрехи, а и тези на половинката ѝ Добромир Димитров.

След кръщенето известната двойка е събрала най-близките си в заведение, което е украсено с множество балони и различни животни, които виждаме и по тортата на малчуганите.

В началото на юни Нанси Карабойчева-Димитрова показа отново децата си по случай Международния ден на детето. Тогава изтъкна, че възрастта няма значение, щом всеки пази детското в себе си.

Припомняме, че Мис България 2013 и известният волейболист вдигнаха сватба през лятото на 2018-а.

През 2020 година се появи първото дете на двойката – Матей. През февруари на следващата година стана ясно, че е напът и второто – Йоан.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари