IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли и Брад Пит по стъпките на Амбър Хърд и Джони Деп

12 юни 2023 17 40

Отношенията им продължават да се решават сложно в съда

Снимка: БГНЕС

Един от най-шумните разводи в Холивуд беше този на Амбър Хърд и Джони Деп. Двамата взаимно се обвиняваха за краткия си семеен живот, изпълнен с вербално и физическо насилие. Покрай детайлите около съвместния им живот, Деп остана без работа в Холивуд и се завърна чак тази година с филм в Кан.

Хърд също забави кариерата в киното и насочи вниманието си върху своята дъщеря, родена от сурогатна майка.

Другата много известна двойка, която реши да поеме в различни посоки, беше Бранджелина. Двамата актьори дълго време спориха около попечителството над шестте им деца ( три биологични и три осиновени). Сега споровете между Брад и Анджелина продължават.

От октомври миналата година Пит и Джоли все още спорят по общата френска винарна Chateau Miraval. Бившите съпрузи не могат да се разберат за разделянето на семейния бизнес.

Сега актьорите се подготвят за евентуален процес. Пит настоява те да не продават дяловете си във винарната, тъй като не са договорили сделка помежду си. Джоли обаче продаде своя дял на руския олигарх Юрий Шефлер, без да даде възможност на бившия си съпруг да го откупи.

Адвокат Ниам Рахмани каза, че делото може да отиде в съда, тъй като има много нюанси, включително битка за попечителство и обвинения в малтретиране. „Има битка за попечителство, обвинения в малтретиране от страна на Пит и на всичкото отгоре те продължават да се карат за ценна собственост“, каза той.

Адвокатът добави, че ако не постигнат споразумение, техният случай може да повтори съдебния процес на Джони Деп и Амбър Хърд, където са заложени големи пари и сериозни обвинения. „Тъй като двамата не се харесват, залагат се много пари, обвиненията са сериозни и не виждам решение в скоро време“, каза той.

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари