IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари с изненада за стюард

13 юни 2023 08 40

Съпругът на Меган Маркъл му остави подарък в самолета

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари изненада стюард в края на самолетен полет. Прибирайки се от Великобритания за САЩ, синът на Чарлз III бил очарован от отношението към него. Ето защо решил да остави подарък на един човек от екипа.

Херцогът на Съсекс е решил да сложи копие на мемоарната си книга до седалката, на която пътувал.

Холдън Патърн, който работи за Американските авиолинии и е потребител на TikTok, сподели по-късно за милия жест на Хари.

„Току-що намерих това в багажа, който ми даде един пътник“. Това пише стюардът в своя Instagram, където е споделил снимка с книгата със заглавие Spare.

Най-вероятно служителят и по-малкият син на британския крал са разговаряли, защото в социалната мрежа се появи и обща снимка на двамата. На нея принцът е облечен с дънки и черна тениска.

„Пътник принц“, е написал Патърн, позирайки с най-широката си усмивка до Хари, който го е обгърнал приятелски с ръка.

Принцът се върна в САЩ, след като даде показания по важно дело

Както вече писахме, Хари бе за малко в Обединеното кралство и едва ли е успял да се види с баща си или някой друг от фамилията. Той даде показания по процеса срещу медийната група, притежаваща Mirror, използвала неправомерно информация от хакнати телефони на известни личности.

38-годишният син на Чарлз III пристигна в Обединеното кралство с известно закъснение. Заради рождения ден на дъщеря си Лилибет той не е успял да отиде в обвинението на първия ден от делото срещу Mirror Newspaper Group. Поради което бе порицан от съдията.

Имате кръв по ръцете си: Принц Хари събра показания срещу журналисти в 50 страници

Меган Маркъл ходи на партита без принц Хари

Експерт: Хари и Меган спират с книгите и интервютата

По данни на Telegraph, Хари е бил три дни във Фрогмор Котидж. Но се предполага, че това ще е неговият последен престой там. Смята се, че от началото на лятото той няма право да използва стария си дом.

Принц Хари,

БГНЕС

Междувременно британските медии пишат, че принцът едва ли ще се завърне в родината си скоро. Предполага се, че той не е получил покана за рождения ден на неговия баща.

За още новини от кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари