IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Бекъм в Япония с децата

13 юни 2023 15 00

Дейвид удивен от невероятната храна

БГНЕС

БГНЕС

Виктория и Дейвид Бекъм избягаха от мрачния Лондон, за да отидат на ваканция в чужбина. Но не си мислете, че двойката е на романтична почивка на някое райско кътче. Те споделиха снимки от Япония, където са били с две от децата си.

Както футболистът, така и дизайнерката, споделиха кадри и впечатления от своето бягство в страната на изгряващото слънце.

По думите на 49-годишната г-жа Бекъм, е било хубаво да научат повече за културата на Япония. От нейната първа галерия научаваме, че те са били в Токио.

„Благодарим ви, че ни накарахте да се почувстваме добре дошли“, написа Виктория и посочи, че всички обичат въпросния град, който винаги ги изненадва.

Дизайнерката е отбелязала 18-годишния си син Круз и 11-годишната си щерка Харпър, които са я придружавали заедно с нейния съпруг Дейвид. На снимките те опитват традиционна японска кухня с пръчици.

Дейвид Бекъм се пошегува с Виктория Бекъм в TikTok

Виктория Бекъм показа баща си за специален повод

Дейвид Бекъм разказа за битката с обсесивно-компулсивното разстройство

Дейвид позира с гейши

Междувременно 48-годишният футболист сподели снимки, направени на част от семейството му в традиционна чайна. Там всички са се снимали за спомен с гейши, облечени в техните ефектни одежди.

„След толкова време беше толкова хубаво да се върна в Япония със семейството, което учи за културата и разбира се, наслаждавайки се на невероятната храна“, сподели от своя страна Дейвид Бекъм.

Половинката на Виктория носи страхотен кремав пуловер за излизането му в Токио. От своя страна съпругата му е с клин и изчистена блуза с дълъг ръкав – и двете в черно. Дъщеря им пък сияе с кокетна розова рокля с тънки презрамки.

Семейство Бекъм с маски в метрото

На една от снимките на Дейвид се вижда, че със съпругата и децата му са ползвали масов градски транспорт. На нея те позират с черни маски в метрото. Там вероятно те са пътували незабелязани от феновете – благодарение на предпазното средство.

Предполага се, че известното семейство е успяло да посети и някои забележителности.

Пътуването на Дейвид, Виктория и двете от децата им идва след като бе съобщено, че техният син Ромео се завръща във Великобритания. Причината е, че не иска да живее отделно от своята приятелка Миа Регън. Ето защо той е взел решение да продължи футболната си кариера в малък лондонски отбор.

По-рано този месец Бекъмови (в целия си състав) бяха на семеен уикенд. Той бе организиран по случай годишнината от сватбата на Бруклин и Никола Пелц.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари