IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира в Картахена заради влошеното здраве на баща ѝ

17 юни 2023 15 00

Уилям Мебарак Шадид е претърпял операция

БГНЕС

БГНЕС

След краткото си пътуване до Маями, Шакира се завърна отново в Барселона. Ала не се задържа там дълго. Причината е влошеното здравословно състояние на нейния баща. Заради него тя трябваше да хване самолета за Колумбия, за да бъде в болницата в Картахена.

Според първоначалната информация, Уилям Мебарак Шадид е претърпял операция преди броени дни. Интервенцията му е извършена от известния неврохирург д-р Фернандо Хаким. Той е поставил клапа в мозъка на 91-годишния мъж. Чрез нея лекарите се надяват да подобрят състоянието му.

Бащата на Шакира се лекува от хидроцефалия

Бащата на изпълнителката е трябвало спешно да влезе в болницата заради прекомерно натрупване на цереброспинална течност в мозъка. Заради това тя оставила всички ангажименти и го придружила.

Междувременно, отбелязвайки се от Картахена, колумбийската звезда сподели, че е положително настроена, което накара нейните фенове да вярват, че операцията е минала успешно. На 1 юни тя качи публикация, посветена на Уилям Мебарак Шадид. С видеото, в което виждаме най-хубавите ѝ мигове с родителите, тя разкрива, че техните усмивки са ѝ слабост.

Певицата благодари на лекарите за стореното

Шакира получи подкрепата от голяма част от своите фенове, които изпратиха пожелания за скорошно оздравяване на нейния баща.

В профила си в Twitter звездата не пропусна да благодари на хората, погрижили се за нейния татко.

„Благодарим на болница „Серена дел Мар“, че се погрижиха за нас. На д-р Хаким и неговия екип, целия медицински персонал и всички вас – за вашите подкрепящи съобщения за баща ми и нашето семейство“, написа тя, споделяйки снимка на лечебното заведение в социалната мрежа.

Въпросната клапа, поставена на Уилям Мебарак заради хидроцефалията, е създадена през 1966 г. от бащата на д-р Фернандо Хаким, престижният колумбийски лекар и изследовател Саломон Хаким. От своя страна, неврохирургът пък благодари на Шакира, за това, че се е доверила на неговия екип.

Шакира на Формула 1 заради Луис Хамилтън

Звездни двойки – Луис Хамилтън накара Шакира да се върне в Барселона

Жерар Пике повтаря с Клара Чиа нещата, които вече е правил с Шакира

„Благодарим ти, Шакира, че повери здравето на г-н Мебарак в нашите ръце! За нас е чест, че се погрижихме за него. Пожелавам му бързо възстановяване!“, пишат от своя страна от официалния акаунт на болницата след операцията.

Шакира, баща,

БГНЕС

Шакира се сбогува с Картахена

Няколко часа след като изрази благодарността си за операцията, изпълнителката на „Acróstico“ публикува кратко видео в историята си в Instagram.

„Сбогом, красива Картахена!“, написа тя заедно с видео, което е направила от колата си, пътувайки за летището.

Шакира все още не е споделила дали смята да остане в Колумбия, докато нейният баща се възстановява от операцията. Има и голяма вероятност да се върне веднага в Маями, разчитайки на най-добрите болногледачи, които да помагат на майка ѝ.

По данни на HOLA!, в момента синовете на певицата са с баща си. Предполага се, че Жерар Пике ще бъде с тях поне до 19 юни. Ето защо, ако баща ѝ се чувства добре, тя може да намери време за Луис Хамилтън.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари