IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради неподходящо облекло не пуснаха Зендая в ресторант в Рим?

16 юни 2023 09 00

Представител на актрисата опроверга твърдението

Снимка: БГНЕС

Дори на най-големите звезди им се случват непредвидени неща. Пример е новината, че актрисата от „Спайдърмен“ и сериала „Еуфория“ Зендая не е била допусната да влезе в ресторант в Италия.

В красивата страна тя е била на почивка с нейни приятелки. Заедно те са искали да вечерят на едно от модерните места в Рим. Собствениците на заведението обаче не ги допуснали до територията на заведението. Причината е, че те са имали специални изисквания към гостите си, предава Daily Mail.

Оказало се, че в скъпото и известно място е необходимо да се спазва определен дрескод. Зендая явно не е взела предвид този факт и се е появила в прекалено разголен тоалет, състоящ се от черно горнище, карго панталони и дизайнерска чанта. Персоналът от своя страна не оценил имиджа ѝ и не я е пуснал вътре. Тя носила косата си мокра настрани и използвала опушени сенки и гланц за устни, което да създаде неангажиращ вид.

След инцидента групата се озовала в близка пицария.

Новината беше обаче бързо коментирана от друг ъгъл от представителя на актрисата Скот Нюман. Той опроверга нещата да са точно такива.

„Зендея и нейните приятели са останали на входа на ресторанта. Те разбраха, че вече са били на това място, затова си тръгнаха и избраха друго, за да опитат нещо ново. Няма проблеми с дрескода или нещо подобно “, каза Нюман.

В момента Зендая се наслаждава на успеха си в киното, както и на любовта си с Том Холанд, с когото се сближиха по време на снимките на „Спайдърмен“. Всичко между тях изглежда прекрасно, дори Холанд заяви, че си взима пауза от киното като една от причината е да има повече време за близките си, сред които естествено е и Зендая.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари