IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс влезе отново в психиатрия

21 юни 2023 09 00

Актрисата е задържана от полицаи на улицата

БГНЕС

БГНЕС

Аманда Байнс влезе отново в психиатрия. Актрисата е под мярката 5150 за втори път тази година.

По данни на TMZ, звездата на Nickelodeon беше задържана от полицаи през изминалия уикенд. След това експерти са оценили нейното психично здраве, което наложило тя пак да бъде под наблюдение в клиника.

Изданието уточнява, че самата Байнс извикала полицията, за да отиде доброволно в психиатрия заради разклатеното си здраве.

Аманда признала, че е опасна за околните

Според източници на изданието, 37-годишната актриса от тийнейджърски сериали казала на униформените, че се смята за опасна – не само за себе си, но и за околните.

Смята се, че в момента Байнс е задържана заради психиатричното си състояние за неопределено време.

Изписаха Аманда Байнс от болницата

Семейството на Аманда Байнс забрани на бившия ѝ годеник да я вижда

Аманда Байнс се разхожда гола из Лос Анджелис, вкараха я в психиатрия

Актрисата бе в психиатрия през пролетта

По всичко личи, че актрисата има сериозни психични проблеми. Само преди няколко месеца – през март, тя бе откарана в психиатричен стационар. Това стана след като Аманда се разхождаше гола из улиците на Лос Анджелис.

През пролетта самата звезда бе спряла кола, за да помоли за помощ и да бъде поставена под психиатричен арест. Тогава специалисти предположиха, че тя е бродила с дни, изпадайки в поредната криза.

Според информация на Пол Майкъл – бившият годеник на Аманда, тя е спряла лекарствата си, поради което е изпаднала във въпросното състояние.

Актрисата остана хоспитализирана близо три седмици, преди да бъде освободена и да започне амбулаторно лечение. Тогава американски медии писаха, че тя съдейства на психиатрите.

Байнс, която се бори със злоупотребата с наркотици с години, бе диагностицирана с биполярно разстройство. През март 2020 г., подобно на Бритни Спиърс, тя бе освободена от осемгодишно наблюдение от страна на нейните родители, които взимаха решенията за живота ѝ вместо нея.

Аманда Байнс,

БГНЕС

След новото начало актрисата показа, че е добре психически и започна да ходи в групи за взаимопомощ. Именно там се запознала с Пол Майкъл, с когото се сгоди, но така и не мина под венчило. По-късно тя обяви, че е започнала курсове за маникюристка, но така и не взе диплома заради влошаването на състоянието ѝ.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 10 месеца )
За жалост и двете си повредиха мозъците с наркотици и едва ли някога ще бъдат пак същите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар