IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Маринова вече е магистър по вокална педагогика

23 юни 2023 11 00

Тервел Пулев скоро ще защити докторантура

БГНЕС

БГНЕС

Пореден успех за Михаела Маринова. Певицата, която в края на април пусна песента „Сладка грешка“, се похвали, че е приключила магистратурата си по вокална педагогика.

„Честито завършване, колеги! Официално Магистър. Благодаря Ви, проф. Момчил Георгиев! Късметлийка съм, че ви познавам!“, написа Михаела Маринова във Facebook.

Талантливата изпълнителка е споделила снимка, на която позира с широка усмивка до известния преподавател и останалите от нейния курс.

Предполага се, че Маринова се е представила успешно на защитата, за да получи диплома за магистър по специалност „Вокална педагогика“ в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“.

Михаела, която доскоро бе на турнето „До безкрай“, получи безброй поздравления за новия връх, който е постигнала в своето образование, което само ще ѝ помогне да се развива не само като изпълнител, но и като откривател на млади таланти.

Певицата е и бакалавър по музикална режисура

Както вече писахме, през пролетта на миналата година Маринова се похвали, че е взела диплома за бакалавър от Музикалната академия в София.

Тогава певицата облече тога и се снима с дипломата за „Музикално-сценична режисура“.

Малко след като завърши специалността за бакалавър, звездата поясни, че вече е избрала и какво ще учи за магистър.

Тервел Пулев се готви да защити докторантура

И докато последователите на Михаела Маринова я поздравяват за плодовете от нейния труд в академията, други научиха, че един от най-известните спортисти у нас също скоро ще достигне нов академичен връх. Става дума за Тервел Пулев, който се готви да защити своята докторантура.

„След няколко години упорит труд (2019-2023), наред с останалите задачи в спорта, семейството и не само, се радвам, че съм на финалната права на докторантурата ми!. Това написа той и разкри каква е темата, над която се е спрял – „Ефективност на експерименталната комплексна методика в бокса“, написа той във Facebook.

Защитата на по-малкия от братята Пулеви е насрочена за 27 юни, в една от залите на НСА „Васил Левски“ в София.

Тервел благодари на научния си ръководител доц. Евтим Лефтеров, както и на всички останали, с помощта на които е успял да напише дисертационния си труд.

„Вярвам, че човек не трябва да спира да се развива, както физически, така и интелектуално и духовно!“, споделя още известният боксьор и кани всички, които искат да присъстват, да бъдат на посоченото място, в зала А2, в 13 часа, за да го чуят.

За още новини от света на звездите, лайфстайла и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари