IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругата на Кевин Костнър, която го напусна, иска от него 250 хиляди долара на месец

22 юни 2023 18 00

Кристин твърди, че парите ще бъдат използвани за издръжка на децата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Драмата с развода на Кевин Костнър продължава, добивайки нови висоти както в емоционален, така и във финансов план.

Съпругата на актьора, Кристин, е поискала от съда да ѝ присъди ежемесечна издръжка от 250 000 долара, които да бъдат използвани за отглеждането на трите деца на двойката. Това става ясно от подадените документи, които бяха отворени преди няколко дни и част от медиите в Америка вече имат достъп до информацията. Според тях, дизайнерката на дамски чанти иска общо четвърт милион долара за трите си деца.

49-годишната Кристин, която сама инициира развода с Костнър, твърди, че сумата е много по-малка от необходимата за издръжка на трите деца и осигуряването на достоен живот за тях. Тя също така иска от актьора да плаща 100% от обучението в частни училища, таксите за извънкласни дейности или спорт, както и разходите по здравните осигуровки. Вече бившата двойка има трима тийнейджъри – Кайдън, Хейс и Грейс, които са съответно на 16, 14 и 13 години.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

До този момент не се съобщава за поискана съпружеска издръжка, но в документите са посочени детайлно приходите на Костнър за миналата година, както и разходите на семейството за същия период. Според написаното, актьорът е заработил над 19 милиона долара, а необходимите финанси на фамилията за достоен живот са се равнявали на малко над 6 милиона без данъците. Нетните доходи на семейството, след всички разходи и данъци, е бил 7 милиона и половина.

Някои от изброените разходи включват редовно пътуване до Карибите, Хаваите и Аспен, както и редовно приемане на гости, изискващи кетъринг или готвачи. Освен това поддръжката на няколкото им големи имота струва около 2 милиона долара годишно.

В съдебни документи, подадени преди това от адвокатите на Костнър, той твърди, че според предбрачния им договор, Кристин е имала 30 дни да напусне общата им къща, която е лична собственост на актьора. Имотът струва приблизително 145 милиона долара. Тъй като Кристин е подала молба за развод на 1 май, този срок вече е изтекъл, но тя все още живеела в къщата.

Кевин Костнър,

Снимка: БГНЕС

В документите Костнър се съгласява да плаща 38 000 долара детска издръжка всеки месец в допълнение към 100% от определени разходи, свързани с наследниците му, включително обучение в частно училище, учебници, такси, униформи, училищни екскурзии, детски спортове, лагери и други договорени извънкласни дейности. Той също така е бил съгласен да плаща здравни осигуровки, непредвидени медицински разходи и терапия за децата.

В допълнение на всичко това, Костнър се съгласява да внася 30 000 долара на месец за жилище под наем за Кристин, както и 10 000 долара за подпомагане на разходите ѝ за преместване. Той също така заявява, че ѝ е позволено да използва персонала в неговия имот, за да ѝ помогне в изнасянето.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

Съдебните документи на актьора казват също, че той вече е платил на бившата си съпруга 1 милион долара, както е било предвидено в предбрачния договор.

На 2 май тази година представител на Костнър потвърди, че семейството се разделя след 18-годишен брак. Кристин е подала молба за развод още на 11 април, като цитира най-честата причина, а именно непреодолими различия.

Кевин Костнър за отглеждането на 7 деца: Аз съм като всеки обикновен родител

Кевин Костнър ще празнува 60-годишен юбилей в Дисниленд

Кевин Костнър и Стивън Болдуин започнаха съдебна война

В своя отговор, подаден малко след това, Кевин също поиска съвместно попечителство и също цитира непреодолими различия. В документацията му се споменава за предбрачен договор по отношение на съпружеска издръжка, правни такси и имоти. Отделното имущество, изброено от неговия правен екип, включва бижута и други лични вещи, печалби и натрупвания на финанси от ответника преди и по време на брака, както и след датата на раздялата.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

В изявление миналия месец представител на Костнър каза, че в брака са се появили обстоятелства извън контрола на актьора, които са довели до крайния резултат. „Идеята не беше негова и това не е нещо, което той е искал. Ако можеше да промени нещата, щеше да го направи“, казва източникът.

На следващата седмица близък до семейството сподели, че разводът е бил изненада за актьора, но той не е бил шокиран. Вътрешният човек потвърди, че Костнър не е искал да се разделя със съпругата си, но винаги е знаел, че тя е нещастна в брака.

„Отсъствието му беше много трудно за нея. Кристин не искаше той да се включва в друг проект. Него го нямаше дълго време, докато снимаше Horizon миналата година. Тя не беше щастлива от този факт“, казва източникът.

Кевин Костнър,

Снимка: Getty Images

Кевин Костнър и Кристин се женят през 2004 година. Освен трите им деца, актьорът има още четири други деца от различни връзки – Ани, Лили, Джо и Лиъм.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари