IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл и принц Хари по стъпките на семейство Бекъм

28 юни 2023 17 40

Искат да направят милиони от сделки с известни марки

БГНЕС

БГНЕС

Меган Маркъл и принц Хари имат нови планове за това как да припечелят още някой лев. След като спряха с книгите и телевизионните интервюта, двамата смятат да си партнират с известни марки. По този начин те могат да направят милиони, следвайки стъпките на Дейвид и Виктория Бекъм.

Според бранд експерт, не е изключено скоро те да си сътрудничат с някой лейбъл. Заговори се, че първият ще бъде Dior, но малко след това от модната къща обявиха, че нямат намерение да работят с тях.

По думите на Ник Ид, който е експерт по култура и брандинг, Меган и Хари вероятно ще се опитат да „подражават“ на марката Бекъм.

„Мисля, че те ще разгледат тези бизнес модели, които семейство Бекъм са направили, независимо дали това е монетизиране на костюмите, очилата или аромата им. Може би дори биха могли да излязат с аромат или да бъдат лицето на един от тези продукти“, казва специалистът.

Меган Маркъл

Getty

Семейство Съсекс може да печели от козметика или парфюми

Може би се чудите кой е любимият парфюм на принц Хари? В своята биографична книга той разказва за този на принцеса Даяна, който никога няма да забрави, както и за афтършейва на баща си Чарлз. Ето че днес той може да спечели доста, ако пусне на пазара свой аромат или стане лице на такъв на известна марка. Мнозина са онези, които са готови да дадат луди пари, за да си го купят.

Освен от аромати, по-малкият син на краля и неговата съпруга могат да правят бизнес с очила или продукти за косата или кожата.

Специалистът посочва, че в момента Меган иска да научи подробности за гамата за красота на Виктория Бекъм, за да я използва за своята марка. Ник е категоричен, че тя може да разчита на външния си вид, за да си докара пари.

„Те са бляскава двойка, като семейство Бекъм. И двете са с деца – това е наистина силен начин за създаване на идентичност на марката“, обяснява той пред ОК!.

Хари и

Getty

Тейлър Суифт отхвърлила покана на Меган Маркъл

Може ли принц Хари и Меган Маркъл да се откажат от името Уиндзор?

След провала с подкаста – очакват лайфстайл блога на Меган Маркъл

Двойката трябва да се върне в социалните мрежи

Експертът все пак допълва, че принц Хари и Меган Маркъл трябва да извървят дълъг път, преди да се конкурират с марката на Бекъмови.

Предлагайки някои съвети как да наваксат, той посочва, че херцогът и херцогинята трябва да се върнат към социалните медии, където да популяризират не само марката си, а и всичко, което правят.

Ник предполага още, че Хари може да се вдъхнови от Дейвид, ако реши да тръгне по пътя на модата.

За още новини от света на модата и кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Гена ( преди 1 година )
Стига сме я мислили тая мулатка.виктория и Дейвид Бекъм си изкарват парите до като тия само се чудят от къде да отмъкнат на готово.нищо не става от нея освен да води за носа Хари.скоро като им свършат парите ще отидат да просят от краля дето го плюха.долни хора са и двамата.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар