IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Джордж наследил любимо хоби на Чарлз

1 юли 2023 13 30

Кралски експерт разкри какво е то

БГНЕС

БГНЕС

Принц Джордж върви по стъпките на дядо си Чарлз, рисувайки прекрасни картини. Това споделя кралски експерт, посочвайки, че е наследил таланта на краля и баща му принц Филип. 

Джени Бонд, бивш кореспондент на BBC, обяснява, че най-голямото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън, определено има влечение към изкуството. Същото проявява първото дете на Елизабет Втора, когато е на неговите години. А днес със сигурност би му дал съвет как да създаде перфектния пейзаж. 

Според експерта, принц Джордж има впечатляващи картини, които се различават доста от тези на деца на същата възраст. 

принц Уилям,

БГНЕС

„И принц Филип, и крал Чарлз бяха невероятно талантливи, а Кейт е много информирана и се интересува от изкуство... И съдейки по наистина впечатляващите картини на Джордж, той също е доста схватлив с четка за рисуване“, обяснява тя пред списание ОК!. 

Чарлз насърчава рисуването за подобряване на психичното здраве

Припомняме, че миналата година, преди да станат принц и принцеса на Уелс, Уилям и Кейт споделиха една от рисунките на сина си в социалните мрежи. Това бе през зимата, когато Джордж бе нарисувал северни елени на фона на снега по случай Коледа. 

Междувременно Чарлз Втори неведнъж говори за ползите от русването за психичното здраве. По думите му, то „освежава части от душата, които другите дейности не могат да достигнат“. 

Чарлз, картина

Getty

Преди да поеме трона след смъртта на майка си, бащата на принцовете Хари и Уилям често рисуваше. Предполага се, че и сега, за да се освободи от стреса, той намира време за платното в свободното си време. 

Принц Джордж към съученици: Баща ми ще бъде крал, внимавайте

Коронацията на Чарлз – ясна е ролята на принц Джордж

Принц Джордж с нов портрет за 9-ия си рожден ден

Миналата година 79 акварелни картини на Чарлз бяха изложени в галерия в Челси.

Бившият кралски кореспондент на BBC Джени Бонд изтъква, че един ден принц Джордж също ще може да покаже своето изкуство пред широката публика. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари