IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След терена – Дейвид Бекъм ще се поти в градината

9 юли 2023 15 00

Бившият футболист има планове за зеленчукова оранжерия

БГНЕС

БГНЕС

След като отдавна сложи край на футболната си кариера и стана мениджър на собствен клуб, Дейвид Бекъм започна да развива заложбите си в кухнята. Неговата съпруга неведнъж споделя как добре се справя той с приготвянето на любимите им ястия. Ала явно потенето на терена и над печката не му стига.

Мъжът на Виктория Бекъм иска да засади зеленчуци в огромна оранжерия пред дома си в провинцията Оксфордшър. Ето защо той е кандидатствал с нужните документи пред местните власти, за да може да я инсталира без проблем.

Амбициозният проект, с който Бекъм смята да подобри градинарските си умения, възлиза на близо 12 милиона паунда.

Освен зеленчуци като домати, които ще виреят в специални повдигнати лехи, Дейвид смята да посади и някои плодни дръвчета.

За момента плановете на бившия ас на Англия и „Манчестър Юнайтед“ е оранжерията му да се простира на достатъчно площ. Тя ще бъде вдигната след преустройството на неговата плевня, за което той кандидатства със заявление до областния съвет на Западен Оксфордшър.

Меган Маркъл и принц Хари по стъпките на семейство Бекъм

Дейвид Бекъм се пошегува с Виктория Бекъм в TikTok

Дейвид Бекъм разказа за битката с обсесивно-компулсивното разстройство

Дейвид често заменя Виктория в кухнята

Както знаем, най-големият син на г-н и г-жа Бекъм, има канал, в който споделя как приготвя различни ястия. Най-вероятно той е наследил любовта на баща си към готвенето.

За разлика от Виктория, която е прекалено заета в своята модна къща, Дейвид влиза по-често в кухнята им. Тя неведнъж е показвала как той обръща палачинки или прави вкусна пица, приготвена в пещта им.

Понякога към съпруга на Пош Спайс се присъединява дъщеря им Харпър. Наскоро той сподели как двамата приготвят вкусно бурито.

„Моят малък помощник“, написа той към видеото.

„Ооо, днес ще направим бурито, вдъхновено от филма Scalding Hot, режисиран от Ив, нашата приятелка“, казва той в клипа, говорейки за последния проект на Ева Лонгория, която е много близка на семейството му.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари