IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимката на Камила спечели престижна награда

4 юли 2023 09 00

Тя е направена от Кейт Мидълтън за Country Life

БГНЕС

БГНЕС

Портрет на кралица Камила получи важна награда. Той е направен от Кейт Мидълтън. специално за списание Country Life.

От Асоциацията на професионалните издатели на Обединеното кралство (PPА) обявиха, че снимката на принцесата на Уелс – на съпругата на Чарлз III, заснета миналото лято, печели наградата за най-добра корица.

Новината, която доказва за пореден път фотографския талант на Мидълтън, бе споделена и в Instagram.

„Развълнувани сме да съобщим, че Country Life спечели титлата „Корица на годината“ на наградите PPA, „Оскарите“ в света на списанията. Печелившата корица беше тази от изданието от 13 юли 2022 г., което беше редактирано от Нейно Величество Кралицата като гост, докато тя беше херцогиня на Корнуол“, написа екипът.

„Дължим огромна благодарност на всички, които гласуваха – това е единствената награда, за която гласуваха директно читателите – и също, разбира се, на Нейно Кралско Височество Катрин, принцесата на Уелс, която направи снимката!“, завършват от асоциацията.

По информация на PPA, списанието, на чиято корица е била Камила, се превърнало в най-бързо продавания брой в историята на Country Life.

„Корицата не само помогна да се продадат повече списания, да се повиши ангажираността в социалните медии и кликванията към уебсайта, тя е перфектна моментна снимка на това, което всъщност беше завладяващ и труден проблем“, се казва още в изявлението.

Камила бе гост редактор на списанието

Припомняме, че миналото лято Камила бе заснета в една от своите градини. Фотографът бе Кейт Мидълтън, която не за първи път прави снимки за своята известна фамилия.

Кейт Мидълтън,

БГНЕС

Тогава съпругата на Чарлз бе още херцогиня. И появата на корицата на въпросното издание бе по повод нейния 75-и рожден ден, който тя отбеляза скромно на 17 юли. Ето че броени дни преди тя да стане на 76, бива обявена въпросната награда.

Камила, която вече е кралица, редактира специалното издание на седмичното списание в чест на 75-ия ѝ рожден ден на 17 юли. Тогава самата тя избира да не ползва фотографа на Country Life, като се уговаря с екипа да бъде заснета от Кейт Мидълтън – нещо, което също вероятно е привлякло по-голяма аудитория.

Кралица Камила със стар тоалет за важно събитие

Разчупване на кралската мода – Камила с гащеризон

Предположения: Каква титла ще получи Камила, ако надживее крал Чарлз?

Жената до настоящия крал позира в частния си дом в Уилтшър. За фотосесията тя носи синьо-бяла рокля на цветя с координираща жилетка. Седнала на пейка с кошница пеларгонии, готови за засаждане, тя се усмихва на Кейт. Точно по времето, в което текат снимките, от пресцентъра на Кларънс Хаус споделиха друг любопитен кадър – как Мидълтън снима мащехата на съпруга си Уилям.

Иначе Кейт Мидълтън е изключително скромна по отношение на своите фотографии. Вече се превърна в традиция тя да прави официалните портрети за рождените дни на своите деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

За още новини от света на кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

ПР13 ( преди 9 месеца )
Сигурно е взела приза ,за най-грозната кралица!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар