IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

24 години щастие – Виктория и Дейвид Бекъм

5 юли 2023 18 00

Двамата са преминали през какво ли не

БГНЕС

БГНЕС

Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 24-ата си годишнина от сватбата. Днес двамата са по-влюбени от всякога и са горди родители на своите четири деца. Ала за толкова време връзката им е преминала през какво ли не.

По случай семейния празник, футболистът първи поздрави половинката си. И зарадва феновете, споделяйки ретро снимка с нея. На кадъра двамата държат по едно кученце в ръцете си. И сякаш са на годините, на които в момента е синът им Бруклин, който вече е женен.

„На този ден 4.7.99. 24 години и повече. На най-добрата съпруга, мама и партньор за пиене (през повечето време). Честита годишнина, обичам те толкова много!“, написа той в Instagram.

Само за ден снимката, на която Дейвид и Виктория са млади и зелени, в началото на своята връзка, е събрала над 2 милиона харесвания и хиляди коментари.

От своя страна Пош Спайс сподели видео от сватбения им ден преди 24 години. В него заедно със съпруга си разрязват своята лилава торта – в тон с облеклото им. Тя също изтъкна, че обича толкова много Дейвид, който е нейната опора толкова много време.

По-късно г-жа Бекъм качи и галерия с част от най-хубавите моменти с Дейвид. Тя започва с кадър, на който двамата се държат за ръце.

„Все още се държат за ръце и все още се смеят (с теб не само на теб)“, гласи текстът към нея.

Бекъмови на почивка с родителите си

Малко преди да се поздравят за своята годишнина, известната двойка бе на мило семейно събиране. Дейвид и Виктория споделиха в Instagram, че са били на почивка заедно с родителите си.

Най-вероятно Бекъмови са пожелали да отпразнуват хубавия повод с близките си хора, които са ги подкрепяли през годините.

На кадрите Дейвид и Виктория позират с усмивка до роднините си.

„Създаваме спомени. Обичам ви“, написа бившата спайска, споделяйки хубавите семейни мигове.

Меган Маркъл и принц Хари по стъпките на семейство Бекъм

Дейвид Бекъм се пошегува с Виктория Бекъм в TikTok

Дейвид Бекъм разказа за битката с обсесивно-компулсивното разстройство

Дейвид и Виктория пръскат луди пари за сватбата

Преди 24 години известната двойка минава под венчило в екстравагантния замък Luttrellstown в Дъблин. Тогава двамата не жалят средства и цялата организация им струва 750 000 паунда.

Сватбената торта, която е била в лилаво, е украсена с тематика на „Дисни“. В същия цвят са и съвпадащите тоалети на булката и младоженеца, които седели на специални тронове на въпросното луксозно място.

Само преди четири години, малко преди 20-ата си годишнина, двамата отново си казаха „Да“. Тогава Дейвид потвърди пред BBC, че е подновил брачните си клетви заедно с Виктория, като свидетелите им били отбрани.

„Подновихме обетите си от сватбата, беше много по-лично, около шест души в къщата ни. Ние сме силна семейна единица, имаме силни родители. Възпитани сме с правилните ценности. Разбира се, човек прави грешки през годините и всички знаем, че бракът понякога е труден“, обясни тогава той.

По думите на Бекъм, заедно със съпругата му са преминали през множество перипетии, но те са част от всеки брак.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари