IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Обама с детски снимки на дъщеря си Малия

6 юли 2023 09 00

Тя и Барак я поздравиха за рождения ден

БГНЕС

БГНЕС

Мишел и Барак Обама имат повод за празник. Бившата президентска двойка показа детски снимки на дъщеря си Малия по случай нейния рожден ден.

По-голямата наследница на фамилията стана на 25 на 4 юли. По този повод нейните горди родители се върнаха назад във времето с умилителни кадри.

„Честит рожден ден, Малия! Чувствам се толкова щастлива, че съм твоя майка и мога да те гледам как се превръщаш в прекрасната млада жена, която си днес. Толкова много те обичам!“, написа Мишел в своя Instagram.

Кадърът на г-жа Обама, на който държи първородната си щерка, която е качена на плюшен жираф, е събрал над 370 хиляди харесвания. А под него мнозина поздравяват младото момиче. И отбелязват, че няма нищо по-патриотично да си роден на Деня на независимостта на САЩ и баща ти да е бил президент.

Малия и нейната по-малка сестра Саша, която е на 22 години, живеят отделно от родителите си. Двете са съквартирантки в апартамент в Лос Анджелис.

Барак не пропусна да поздрави дъщеря си

Както Мишел, така и нейният съпруг, поздравиха порасналата Малия с публикация в социалната мрежа.

„Честит рожден ден на тази талантлива, забавна и красива млада жена. Малия, надявам се 25 да ти донесе всичко, което търсиш и още повече“. Това написа от своя страна Барак.

Бившият американски президент е избрал кадър, на който прегръща радушно дъщеря си. Той е направен в Овалния кабинет в Белия дом.

Разбира се, известната двойка не пропусна да поздрави американците по случай Деня на независимостта.

„От нашето семейство към вашето, надяваме се да имате щастлив Четвърти юли!“, гласи посланието към снимка, на която Мишел и Барак се наслаждават на празничната заря, която всяка година на въпросния ден има във всеки американски щат.

30 години семейство – Мишел и Барак Обама

Барак Обама става водещ на документална поредица

Мишел Обама сподели коя дата от живота си винаги ще помни

Семейство Обама бе на почивка в Гърция

Бившият президент и първата дама бяха забелязани в Гърция. Там те са били не само на семейна ваканция, но и по работа.

Според информация на Daily Mail, дъщерите на двойката също са били с тях в нашата съседка.

Папараци са забелязали семейството на обяд с Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън. Те похапвали вкусни гръцки специалитети в крайбрежен ресторант на остров Сифнос.

Припомняме, че холивудската двойка има гръцко гражданство от 2020 г. Двамата актьори явно са в близки отношения с Обама и нищо чудно да са ги поканили в своята вила на остров Антипарос, която се намира недалеч от Сифнос.

Не е ясно дали Барак и Мишел са празнували рождения ден на Малия заедно с нея и другата си дъщеря.

С какво се занимават дъщерите на Мишел и Барак?

След като завърши Харвардския университет през 2021 г., първородната наследница на бившата президентска двойка започна да работи като сценарист в Лос Анджелис.

Междувременно Саша Обама се премести от Университета на Мичиган в Университета на Южна Калифорния. Там през май тя е завършила социология.

Малия вече има опит като сценарист, работейки в шоуто на Доналд Глоувър Swarm за Prime Video. Става дума за трилър, в който жена има мания по попзвезда.

Преди това по-голямата щерка на семейство Обама бе стажант в сериала на HBO Girls (2015) и в The Weinstein Company през 2017 г. Тя също е била асистент на продукцията в научнофантастичния драматичен сериал Extant на Хали Бери за CBS.

„Тя е просто невероятно талантлив човек. Тя наистина е съсредоточена и работи много усилено“, казва Глоувър за работата си с Малия Обама.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари