IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Лео ди Каприо – Нина Агдал, се сгоди за боксьор

5 юли 2023 17 50

Красавицата най-накрая намери мъжа на живота си

Getty Images

Getty Images

Звездата на бокса и кеча Логан Пол е предложил брак на датската красавица Нина Агдал, която навремето нашумя покрай връзките си с Леонардо ди Каприо и Адам Лавин. В момента Логан и Нина са на почивка на езерото Комо, като са отседнали в крайбрежния Grand Hotel Tremezzo. Именно в Италия Логан е задал заветния въпрос на приятелката си, с която е заедно от една година, а тя е казала „да“.

Двамата са се сгодили в неделя вечер в ексклузивния хотел Passalacqua, казва източник пред вестник Daily Mail. Според очевидци влюбеният Логан е паднал на едно коляно пред любимата си на откритата тераса на хотела, като така е поискал ръката ѝ, а тя пък веднага е приела предложението му.

Не всичко обаче е минало перфектно за 28-годишния Пол и 31-годишната Агдал. Оказало се, че годежният пръстен е с грешен размер, но това не е разочаровало бъдещата булка, която била напълно изненадана и превъзбудена от предложението, твърдят очевидци.

Двамата започнаха да се срещат през май 2022 г. Кечистът и блондинката отпразнуваха наскоро първата си годишнина заедно с пътуване до Австралия. „Една много специална година с моята датска кралица“, написа Логан в поредица от снимки, качени в неговия Instagram профил.

„Най-добрата година в живота ми“, пък коментира моделът.

Преди да срещне Логан, моделът на Sports Illustrated имаше връзки с предприемача Бен Каплан, с холивудската звезда Лео ди Каприо, с вокала на Maroon 5 Адам Лавин и със сина на Кристи Бринкли – Джак Бринкли-Кук.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Машалла ( преди 9 месеца )