IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски експерт: Кейт запълнила празнотата в живота на Уилям

7 юли 2023 09 00

Тя му дала всичко, което не могли Чарлз и Даяна, смята Джени Бонд

БГНЕС

БГНЕС

Кейт Мидълтън е запълнила празнотата в живота на принц Уилям. Създавайки семейство с него, тя му дала всичко, което Чарлз и Даяна не успели като родители. През тази година, в която двамата отбелязаха 12 години от сватбата, принцът на Уелс не може да бъде по-благодарен за предаността и любовта на своята съпруга.

Според Джени Бонд, която е бивш кралски кореспондент на BBC, днес по-големият син на краля има онази стабилност, на която като малък не можел да разчита. Особено след развода на родителите си и нелепата смърт на майка му.

Експертът посочва, че 41-годишната принцеса на Уелс е успяла да изгради с него семейството, за което той винаги си мечтаел.

„Няма съмнение, че Кейт е дала на Уилям всичко, което е липсвало в собствения му семеен живот: любящо, дълбоко партньорство, основано на приятелство, страст и взаимно уважение, плюс по-широка, уредена и щастлива връзка със свекърва му“. Това коментира Джени за неговия брак пред списание OK!.

принц Хари,

Getty

Родителите на Кейт обожават принца

„Майкъл и Карол Мидълтън посрещнаха Уилям в дома си и се отнасят с него като с член на семейството. Той може да се отпусне с тях, да им се довери и да бъде себе си по начин, по който може да се справи само с много малко други хора“, обяснява биографът.

Джени посочва, че родителите на Кейт обожават принца. И са доста близки с него, като често прекарват времето си в дълги разговори с него. На същото мнение са и много британци.

Извън кралската ложа и с тоалет като Даяна – Кейт Мидълтън на „Уимбълдън“

Уилям и Кейт с различни титли в Шотландия. Защо?

Биограф: Кейт Мидълтън с важна роля в семейството

Уилям и

БГНЕС

Днес Уилям е по-близък с баща си, отколкото с брат си

Първородният син на Чарлз и Даяна се запознава като студент с Кейт Мидълтън. Годината е 2001-а. Днес двамата са женени от цели 12 лета и имат три прекрасни деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Джени, която в продължение на 14 години отразява новините от британския кралски двор, посочва, че принцът е по-близък с баща си днес. Същото обаче не може да се каже за отношенията му с Хари, който каза пред цял свят, че е бил резервното дете в семейството.

„В наши дни Уилям е много по-близък с баща си, но мисля, че жените в живота му са тези, които са му помогнали да стане мъжът, който е. Баба му, покойната кралица, беше там за него – както той каза – през най-щастливите и най-тъжните моменти от живота му“, казва тя.

Уилям и

БГНЕС

Джени изтъква, че влиянието на принцеса Даяна върху израстването на принца (той е на 15, когато тя загива в катастрофа), е голямо. И именно тя е отговорна за това, че днес той е уравновесен баща и общува с лекота с хората. Той държи да помага на бездомни и онеправдани хора, продължавайки нейния пример.

„Разбира се, Даяна беше тази, която първа показа на синовете си тежкото положение на бездомните хора. Сега Уилям каза, че иска собствените му деца да са напълно наясно колко привилегировани са те и как други хора понякога може да имат нужда от малко помощ“, добавя още кралският експерт.

Уилям и

БГНЕС

За още новини от света на кралските семейства по света последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Paloma ( преди 9 месеца )
Коя е свекървата на Уилям?!?Що за нелепост?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар