IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Джеки Чан твърди, че той я е изоставил, защото е хомофоб

7 юли 2023 17 50

Отчуждената дъщеря на актьора казва, че разбитата им връзка се дължи на нейната сексуална ориентация

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Джеки Чан твърди, че сладкият клип, който стана популярен из социалните медии, е „фалшив“ и че всъщност актьорът я е „изоставил“. Видеото на Джеки Чан, в което той прекарва много сладък момент с дъщеря си, всъщност е част от негов филм, а момичето изобщо не е истинската му дъщеря, която се казва Ета Нг Чок Лам.

Отчуждената Ета твърди, че баща ѝ е хомофоб и я е изоставил, след като е разбрал и не е приел сексуалната ѝ ориентация.

По-рано тази седмица феновете похвалиха 69-годишния Чан, когато изгледаха видео, на което той се държи сладко с дъщеря си, преглеждайки старите си известни каскади. Те си мислеха, че целият момент е напълно възхитителен, но обратът е, че това не е дъщеря му, а просто млада актриса, която се прави на негова дъщеря. Клипът всъщност е момент от новия му филм Ride On.

В лентата Чан играе каскадьор, много приличащ на самия себе си в реалния живот. Но истинската му дъщеря реши, че сега е точният момент да проговори за разбитата им връзка.

Лесбийката Ета Нг Чок Лам твърди, че Джеки е хомофоб и че тя е останала бездомна в резултат на неговите чувства към сексуалността ѝ.

Ета и съпругата ѝ всъщност се борят сами с живота и им е трудно да се издържат. Ета дори твърди, че двете с любимата ѝ е трябвало да спят под мост. Тя казва още, че е правила и няколко опита за самоубийство в миналото.

Сайтът PinkNews съобщи, че когато роденият в Хонконг Чан бил попитан за сексуалността на дъщеря си, той казал: „Ако тя е щастлива, това е добре.“

Ета е родена през 1999 г. от извънбрачната връзка на Чан с майка ѝ Илейн Нг И-Лей. Майка ѝ е едновременно актриса и кралица на красотата, най-известна с коронясването си за „Мис Азия“ през 1990 г. Вестник The Sun съобщава, че Илейн всъщност се обвинява за състоянието на Ета, защото не ѝ е дала „усещане за сигурност“, но все пак намеква, че ѝ се е наложило да я отгледа сама.

Тя обаче каза пред Coconuts, че смята, че Ета сама трябва да си изкарва прехраната: „Ако Ета и съпругата ѝ нямат пари, трябва да си намерят работа. Те не трябва да снимат клип, в който да обясняват на другите, че са разорени и да говорят кой е бащата на Ета. Хората по целия свят работят усилено и не разчитат на нечия друга слава, за да получат пари.“

Иначе Чан е женен от повече от 40 години за актрисата Джоан Лин, от която има син.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари