IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтично: Райън Гослинг се появи с колие в чест на любимата си Ева Мендес

12 юли 2023 09 00

Освен това той направи рядък коментар за връзката си с майката на двете си дъщери

Getty Images

Getty Images

Райън Гослинг направи рядък коментар за връзката си с дългогодишната си партньорка Ева Мендес, като освен това ѝ отдаде почит със сладко бижу на премиерата на новия си филм „Барби“.

42-годишният актьор мина по червения килим на дългоочакваната премиера в Лос Анджелис в неделя, а когато беше запитан за постоянните публикации на 49-годишната майка на дъщерите му за него в социалните медии относно ролята му на емблематичната кукла Кен, той каза пред Access Hollywood следното: „Това означава всичко за мен“.

Райън и Ева са известни с това, че не говорят за връзката си и с това, че не се появяват заедно на публични събития, въпреки че споделят две дъщери заедно – Есмералда, родена през 2014 г. и Амада, родена през 2016 г. Все пак той реши да отдаде сладка мълчалива почит на Мендес на въпросното звездно събитие, носейки персонализирана огърлица с висулка с буквата E, направена с шрифта на Барби.

Освен въпросното бижу Райън със сигурност носеше духа на Барби на премиерата, облечен в розов костюм на Gucci, леко разкопчана светлорозова риза и бели обувки.

Това се случи само няколко дни след като дългогодишната му партньорка Ева Мендес използва Instagram профила си, за да похвали своя любим мъж преди филмовия му дебют като куклата Кен.

В две последователни публикации, споделени с нейните 4,3 милиона последователи, 49-годишната актриса от „Хитч“ спомена скорошното интервю на режисьорката нан „Барби“ Грета Геруиг за списание Rolling Stone, в което тя се възхищава на таланта на Гослинг, сравнявайки го с Марлон Брандо и Джон Траволта.

В публикацията, споделена в четвъртък, Мендес качи и ретроспективни изображения от драматичния ѝ филм с Райън от 2012 г. The Place Beyond The Pines, на снимачната площадка на който те се влюбиха.

Тя написа: „Mi Hombre. Mi Vida... Да кажа, че той е най-великият актьор, с когото съм работила, е подценяване“. Ева добави: „Благославям брилянтната и красива Грета Геруиг“.

Публикацията на Ева събра повече от 63 000 харесвания от фенове, нейни и такива на Райън.

Колкото до Геруиг, тя каза за Райън следното: „Той е комбинация от Марлон Брандо, Джийн Уайалдър, Джон Баримор и Джон Траволта“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари