IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристин Дейвис няма намерение да се омъжва 

17 юли 2023 10 40

Актрисата посочва, че води различен живот от образа си на Шарлот 

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

„Това не е моето нещо!“, споделя актрисата Кристин Дейвис, говорейки за това дали желае да се омъжи някой ден. Участвайки в подкаста Best Friend Energy, звездата от „Сексът и градът“ разкрива, че нейните виждания се различават доста от тези на героинята ѝ Шарлот Йорк.

„Ние имаме много различен начин на живот, нали разбирате?“, казва актрисата, която ще видим във втория сезон на „И просто така…“.

По думите на Дейвис, докато Шарлот е домошарка и винаги е вярвала в брака, тя има фундаментално друг поглед за живота.

„Аз не съм омъжена. Никога не съм била омъжена. Не е моето нещо. Никога не съм се фокусирала върху това“, добави тя.

Сексът и

Снимка: БГНЕС

Дейвис е категорична, че никога не ѝ е било фикс идея да има съпруг. И в момента се справя отлично с отглеждането на своите осиновени деца.

В популярния сериал Шарлот е домакиня, посветена на намирането на идеалния мъж, за когото да се омъжи. Ето защо неведнъж е определяна от приятелките си като безнадежден романтик.

Кристин трябвало да играе по-правдоподобно

Разказвайки за работата си в сериала, актрисата посочва, че неведнъж е трябвало да говори за ценностите на брака в отделни сцени. И в един момент се замислила дали ще може да го направи правдоподобно, защото самата тя не е омъжена.

„Това ми отне малко актьорска игра, нека ви кажа“, споделя тя смеейки се.

Въпреки че в реалния живот никога не се е омъжвала, Дейвис признава, че един от любимите ѝ моменти на снимачната площадка е бил, когато героинята вдига сватба с първия съпруг д-р Трей МакДугъл.

„Обичах първата си сватба“, казва тя. „Всъщност не съм момиче за сватба, но знаете ли, Шарлот го хареса, така че и аз го харесах“, продължава тя.

Междувременно Кристин разкрива, че от екипа ѝ позволили да си избере сама булчинска рокля, която да облече за бракосъчетанието. Но все пак се допитала и до мнението на дизайнера на костюми на шоуто, изпълнителните продуценти и писатели.

„Сигурно съм пробвала 35 рокли на Vera Wang. Буквално имам купчина полароиди, толкова големи, като мен в сватбени рокли“, спомня си Дейвис. „Пуфът победи и това беше нещо толкова странно, защото това изобщо не е моето нещо. Сякаш никога нямаше да нося тази рокля, ако се омъжех“, разказва тя.

Кристин Дейвис за драмата с Ким Катрал: Няма да си губя енергията за това

Кристин Дейвис искала главна роля в „Приятели“

„Ядосана съм“: Кристин Дейвис за критиките към продължението на „Сексът и градът“

Спомняйки си за сцената със сватбата, звездата разкрива, че едва ли би носила същия воал в реалния живот. „Но аз бях отдадена на това. Знаете ли какво искам да кажа? Сякаш героят се просмуква в теб и ти го обичаш, защото тя го обича“, допълва Кристин.

Наскоро Дейвис се събра с част от колегите си от „Сексът и градът“ по случай 25-годишнината от пускането на първия епизод на популярния сериал.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари