IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бивше гадже на Мадона: Тя няма да забави темпото 

18 юли 2023 17 40

Той вярва, че тя ще се оправи, за да осъществи турнето си 

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Мадона „няма да позволи нищо да ѝ попречи“ и „никога няма да намали темпото“, въпреки предупрежденията на лекарите. На това мнение е Питър Кентейс, бивш приятел на поп иконата. По думите му, тя ще се оправи, за да осъществи предстоящото си турне – Celebration.

Миналия месец 64-годишната поп кралица бе откарана по спешност в болница заради влошеното си здраве. Оказа се, че е била настанена в интензивно отделение, след като се заразила с тежка бактериална инфекция. За да овладеят септичния шок, лекарите предприели сериозна терапия с лекарства.

Заради разболяването си певицата отмени своите предстоящи изяви, за които се готвеше с месеци. Днес обаче нейният бивш приятел смята, че скоро тя ще спечели поредната си битка и ще се завърне – за радост на нейните фенове.

„Мадона ще победи тази болест и ще има успешно турне. Тя винаги е била пълна с енергия, надминавайки другите изпълнители. И не я виждам дори да се опита да забави темпото“, посочва мъжът.

Питър се запознава с Мадона, когато тя е на 19 години. Двамата се срещат в Мичиганския университет. Тогава тя посещавала школа по танци, а той бил млад инструктор там.

„Мадона създаде себе си. Тя няма да позволи нищо да ѝ попречи“, категоричен е Питър, говорейки за силния дух на певицата пред The Sun.

Мъжът, излизал с поп иконата, изтъква, че тя не се спирала като млада. След като била из нощните клубове, в 07:30 отивала на балет и винаги изглеждала свежа.

„Тя винаги ще бъде хедлайнер“, допълва Кентейс, но все пак добавя, че днес възрастта ѝ си казва думата.

Мадона пусна нови дати за турнето си

Наскоро певицата се включи в Instagram, за да увери своите последователи, че вече е по-добре и продължава лечението си вкъщи.

Мадона добави някои нови дати за световното си турне и коментира още:

„Не исках да разочаровам никого, който си е купил билети за моето турне, също така не исках да разочаровам хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца, за да създадат моето шоу. Мразя да разочаровам някого“.

Днес звездата посочва, че на първо място е нейното здраве и ще се фокусира върху това да укрепне и да се възстанови напълно, за да може да тръгне на турне.

„Настоящият план е да пренасрочим северноамериканския етап от турнето и да започнем през октомври в Европа. Не мога да бъда по-благодарна за грижите и подкрепата ви. С любов, М“, завърши изпълнителката.

Мадона преустанови световното си турне, в интензивно отделение е

Мадона опасно близо с Малума

Мадона отчаяно иска да си върне старото лице

Джанет Джексън забрави за враждата с Мадона, обади ѝ се

Междувременно стана ясно, че след като разбрала за влошеното здраве на Мадона, Джанет Джексън се свързала с нея. След изписването ѝ от болницата тя ѝ е пожелала бързо оздравяване. И с жеста си сложила край на дългогодишната вражда между тях.

Двете музикални икони са имали своите битки в класациите през годините. Освен това имаше слух, че не са си говорили няколко години. Но днес Джанет е забравила за пререканията и желае нейната колежка да се оправи по-скоро.

Съобщава се, че Джанет Джексън се е свързала с Мадона по телефона. А от своя страна поп иконата останала изненадана и същевременно поласкана от вниманието към нея.

„Джанет е чула, че Мадона е зле, затова се е обърнала към нея. Те рядко са се виждали очи в очи, но се уважават, тъй като са две от последните мегазвезди от своето музикално поколение“, коментира източник на The Sun.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

... ( преди 9 месеца )
pojelavam i uspehi , tia e mnogo borben 4ovek naistina
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар