IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън: Принц Андрю се чувства самотен без родителите си

18 август 2023 10 50

След смъртта на Елизабет Втора той станал по-затворен

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принц Андрю се чувства доста самотен без родителите си. След смъртта на Елизабет Втора той е станал по-затворен. Това споделя бившата му съпруга, която все още живее с него под един покрив. В своя подкаст „Разговори за чай с херцогинята и Сара“, тя разказа как се справя със загубата херцогът на Йорк. 

В последния епизод за този сезон, Фърги, както я наричат, разкрива, че само тя и кучетата на покойния монарх, му правят компания в по-тежките дни. 

Говорейки за разходките си с любимите коргита на кралицата, Сара разкрива, че след мастектомията й е позволено да излиза по-често навън. И добавя, че на принц Андрю също биха му се отразили добре в момент, в който сякаш е отхвърлен от брат си. 

Припомняме, че принц Андрю се отказа от своите обществени задължения, когато се заговори за секснадала с него и приятелят му Джефри Епщайн. Тогава неговата майка му отне титлата „Негово кралско височество“ и така той се оттегли за известно време от общественото пространство. 

Сара Фъргюсън

Снимки: Getty

Сара Фъргюсън прекарала осем часа на операционната маса

Сара Фъргюсън с първи думи след открития рак на гърдата

Сара Фъргюсън проговори за третото си внуче

След като кралицата накара втория си син да спре с публичните си изяви, неговата бивша жена бе единствената, която продължи да го подкрепя, включително и финансово. А сега, когато Чарлз III иска той да освободи имението им, тя отново е до него.

Сара Фъргюсън и принц Андрю бяха женени от 1986 до 1996 г. Двамата имат две дъщери - принцесите Беатрис и Юджийн. Въпреки че двамата отдавна сложиха край на брака си, поддържат много близки отношения. И продължават да живеят в Роял Лодж в Уиндзор. 

В края на юни стана ясно, че херцогинята на Йорк е била диагностицирана с ранна форма на рак на гърдата, открита при рутинен мамографски преглед. След това самата Фърги разкри пред медиите, че се е подложила на операция, която е преминала успешно. 

Днес, освен от двете дъщери на Сара, подкрепа тя намира и от принц Андрю, който се опитва да продължи напред и запази имението си. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари