IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Кабейо се снима топлес в Пуерто Рико

25 юли 2023 18 00

Певицата остана само по прашки

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Почивката на Камила Кабейо продължава. След като тя се върна от Гърция, избра нова локация, на която да релаксира. Младата певица се отбеляза от райско кътче в Пуерто Рико, където се снима топлес, малко преди да се върне към записите в студиото.

26-годишната звезда сподели нова галерия в своя Instagram. В нея я виждаме без горнище, само по прашки.

Плувайки във водата, заобиколена от зеленина, Кабейо е добавила пеперудки – емотиконки, за да скрие гърдите си на една от снимките.

Единственото, което изпълнителката носи, е долнище тип перде в цвят зелен лайм. То се вижда във видео, в което тя стои под кофа с ледена вода, която излива върху себе си.

Звездата изтъкна, че си е изкарала чудесно, но скоро ще трябва да се върне в студиото, за да си довърши работата по своя нов албум. В публикацията си тя показва, че е намерила и малко време за четене на книги за самоусъвършенстване.

Певицата е почитателка на V-образните бикини

Камила не за първи път носи такъв тип долнище. Миналия месец тя бе в Гърция, където я видяхме в тъмен бански от две части. Той бе тип перде – с набрани триъгълници и V-образни бикини, като се отличаваше с огнен принт.

„Нямам търпение да се върна към хронично ниско ниво на безпокойство в гъмжащите от акули води на Флорида“, написа бившето гадже на Шон Мендес в профила си в социалните мрежи.

Камила Кабейо без сутиен: Най-добрите ѝ модни моменти

Окончателно: Шон Мендес и Камила Кабейо се разделиха отново

Камила Кабейо със съвети към необвързаните жени

Кабейо с ослепителна черна рокля

Междувременно звездата, която често облича дрехи в тъмни нюанси, впечатли последователите си, обличайки официална черна рокля.

Моделът, подбран от Камила, е с разчупено деколте и прилепва плътно по тялото, като се разкроява надолу и е с такава дължина, благодарение на която се влачи по земята.

Представяйки новата си визия, певицата се пошегува, че нагорещява страстите като в „Опенхаймер“ – един от филмите, който върви по кината в момента.

Роклята Кабейо облече за червения килим на 20-ото издание на наградите Premios Juventud, които бяха раздадени в Сан Хуан, Пуерто Рико.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари