IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Незаконната дъщеря на принц Албер на стачката в Холивуд

26 юли 2023 17 40

Младата актриса е съпричастна с исканията на колегите си

Колаж: Getty/ БГНЕС

Колаж: Getty/ БГНЕС

Незаконната дъщеря на принц Албер показа, че е съпричастна с колегите си в Холивуд. Джазмин Грейс Грималди, която е член на SAG-AFTRA, се присъедини към стачката на актьорите и работещите в Холивуд, подета от нейната колежка Фран Дрешър.

Блондинката, родена от случайния флирт между принца на Монако и стюардесата Тамара Ротоло, излезе на улицата, размахвайки плакати. И сподели серия от снимки и видеа от стачката, която с всеки изминал ден става все по-многолюдна.

Джазмин изтъква в профила си в Instagram, че с всеки изминал ден гилдията става все по-силна и няма да отстъпи пред своите искания за по-добри условия на работа.

Актрисата, която участва в комедийната драма The Marvelous Mrs. Maisel, показва с постовете си, че е протестирала шест дни в Лос Анджелис. Дори е взела със себе си своя домашен любимец.

На кадрите дъщерята на принц Албер носи огромни транспаранти заедно с други млади колеги. И в постовете си приканва хората да се присъединят към нея.

Принц Албер и извънбрачната му дъщеря заедно на бляскаво събитие

Джазмин с подкрепа от феновете

„Обединените работници никога няма да бъдат разединени“, казва Джазмин, споделяйки актуализации за стачката.

Действията на 31-годишната блондинка бяха подкрепени от нейни последователи в социалната мрежа.

„Надявам се, че всички заедно ще спечелите тази битка!“, „Постоянството е пътят на победата!“, „Хубава работа, деца, продължавайте в същия дух, току-що гледах Фран Дрешър“, пишат някои под снимките и клиповете.

Освен дъщерята на принца на Монако, много други звезди се присъединиха към стачкуващите. Например Манди Мур, Кевин Бейкън, Сара Силвърман, Джереми Алън Уайт, Даниел Радклиф и много други. Протестните им действия продължават повече от седмица.

Стачката на актьорите – Манди Мур твърди, че е работила за по-малко от долар

Нов провал: Проектите на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix са спрени, заради стачката на сценаристите

Боб Айгър от Disney: Стачкуващите трябва да са реалисти!

Що се отнася до Джазмин Грейс Грималди, тя се стреми да води нормален начин на живот. Макар да не влиза в линията по наследяване на трона, актрисата поддържа близки отношения с принца на Монако. След като бива призната като негово дете като тийнейджърка, тя се запознава с другото му извънбрачно дете, както и с неговите близнаци от принцеса Шарлийн.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари