IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Естествена красота – Дженифър Гарнър се показа без грим

28 юли 2023 10 40

Актрисата разкри своята рутина за коса 

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дженифър Гарнър е една от актрисите в Холивуд, която не се притеснява да снима видео за социалните мрежи, в което е без грим. Актрисата неведнъж е споделяла, че цялото суетене около перфектния тоалет, избор на прическа и макиаж за червения килим или тв интервю, не е за нея. И предпочита да бъде естествена в ежедневието си. Ето защо насърчава и младите момичета да ценят чертите си, вместо да си поставят филъри.

Наскоро бившата жена на Бен Афлек отново впечатли последователите си със своя чар, показвайки как изглежда след душ, без грим. Споделяйки своята рутина за коса, макар и да прави реклама на известна марка, тя получи безброй комплименти за външния си вид.

Гарнър изтъкна, че предпочита да не суши косата си, а да я остави да изсъхне сама на въздуха. След това ползва продукти за качествена хидратация и по-бързо разресване. И двата са с основна съставка кератин, която подхранва.

„Просто нанесете след душ и давайте! Кажете сбогом на вашия сешоар и здравей на един страхотен ден за коса“, споделя още Дженифър, чието лице направо сияе след душ.

„Толкова красива жена. Няма грим, няма проблем“, пише фенка на актрисата, впечатлена от нейната свежа кожа. Друга пък добавя, че Гарнър винаги изглежда страхотно без грим.

20 години по-късно: Дженифър Гарнър отново ще е Електра

Дженифър Гарнър признава, че трудно е запазила добрите отношения с Бен Афлек

Дженифър Гарнър разказа за родителството с Бен Афлек

Дженифър се присъедини към стачкуващите в Холивуд

Преди броени дни Гарнър отново показа, че не се срамува да излезе навън без грим. Тя се появи на стачката на колегите си, подкрепена от Гилдията на екранните актьори (SAG-AFTRA). За нея тя облече дънки, тениска и носеше сламена шапка на главата си.

„Бях толкова развълнувана да получа своята карта SAG през 1995 г. Спомням си, че се обадих на родителите си и им казах, че ще получа здравни грижи – като актьор. Присъединяването към SAG мигновено узакони невероятната ми фантазия да работя като актьор и я превърна в истинска работа“, написа звездата към поста си, с който показва, че стачкува.

„Ще е необходимо всички ние да работим заедно и от двете страни, за да развием нашата индустрия, да подготвим бъдещите поколения артисти за устойчиви кариери и да върнем себе си и нашите любими колеги на работа“, казва още актрисата за протестните действия, които подкрепя.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари