IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара и Джо Манганиело в спор кой да вземе любимото им куче

31 юли 2023 09 00

Двамата тепърва ще си поделят общото имущество

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

София Вергара е поредната звезда, обявила че слага край на брака си и е в процес на развод. В момента тя и Джо Манганиело са в преговори за подялба на тяхното общо имущество. Ала се оказва, че нещо друго ги интересува повече – кой ще се грижи за домашните им любимци.

Според докладите, актрисата и нейният бивш мъж не могат да решат при кого да остане четириногото, което е смесица между чихуахуа и померан. То се казва Бабълс и е на 10 години.

Предполага се, че двамата могат да стигнат до битка в съда за животното, което често показваха в социалните мрежи до момента. Друг вариант е да се договорят за попечителство над любимеца си, за да се грижат за него поравно.

Според доклад на UsWeekly, животното е обожавано и от двамата и то е единственото нещо, което те трудно биха поделили, защото го имат за член от семейството.

Ще стигнат ли бившите съпрузи до споразумение?

Преди да обявят, че се развеждат, Вергара и Манганиело неведнъж спореха в Instagram кой предпочита повече тяхното куче.

„Те все още имат няколко проблема за решаване, като попечителството над кучето им – Бабълс. Но София се надява, че могат да продължат напред по спокоен и честен начин“, обяснява вътрешен човек пред изданието.

Иначе, освен животното, актрисата и нейният мъж нямат наследници. Това значително улеснява тяхната бракоразводна процедура. София има син от първия ѝ брак – Маноло.

Междувременно американски медии пишат, че според закона на Калифорния съдия може да прецени при кого да остане домашният любимец при съпрузи, които са в процес на развод. През януари 2019 г., чрез нов закон, начинът, по който се разглежда попечителството на домашни любимци при бракоразводни дела бива променен. Ето защо съдиите, гледащи делото на София Вергара и Джо Манганиело, ще имат последната дума за тяхното кученце Бабълс. И докато преди домашните любимци са били третирани като собственост, сега се смятат за част от имуществото, което трябва да бъде разделено.

Вергара довела кученцето в дома им

Още 2021 г. актрисата признава, че не е осиновила кученцето, а направо го е взела в дома си. Но когато го пуснала, то веднага отишло при Джо и оттогава двамата са неразделни.

По-късно Вергара се пошегува, че кучето е „откраднало всичко, което е нейно“.

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Свободата ѝ отива – София Вергара на почивка в Италия след развода

Горещото лято на звездите: София Вергара с неонов бански

„Нямам куче, то не е мое, това е кучето на Джо“, споделя още София, разкривайки, че закупила кучето за чихуахуа, но то всъщност има и други гени.

„Дори не прилича на чихуахуа, а на някакво плюшено мече. Кучето беше за мен, взех кучето, но тя пристигна и напълно ме игнорира. Отиде направо при Джо“, шегува се тя.

Говорейки за кучето в интервю за Елън Дедженеръс, актрисата допълва, че животното е обсебено от нейния съпруг и дори не ѝ обръща особено внимание, когато са само двете в дома ѝ.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари