IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-дългият годеж: Мишел Йео се омъжи след като беше сгодена цели 19 години!

31 юли 2023 08 40

Носителката на „Оскар“ каза „Да“ на бившия изпълнителен директор на Ferrari

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мишел Йео се омъжи за дългогодишния си приятел Жан Тод. 60-годишната носителка на „Оскар“ е казала „Да“ на бившия изпълнителен директор на Ferrari, за когото беше сгодена цели 19 години! Булката и 77-годишния младоженец са сключили брак в Женева, Швейцария, в четвъртък.

Щастливата новина съобщи бразилският състезател Фелипе Маса в Instagram. Маса сподели няколко снимки от церемонията, както и красива картичка, която описва тяхната любовна история, разкривайки, че двойката се е срещнала за първи път в Шанхай, Китай.

В картичката пише: „Срещнахме се в Шанхай на 4 юни 2004 г. На 26 юли 2004 г. Ж. Т. предложи брак на M. Й., а тя каза ДА!. Днес след 6992 дни на 27 юли 2023 г. в Женева, заобиколени от любящо семейство и приятели, ние сме толкова щастливи да отпразнуваме този специален момент заедно!“

Мишел влезе в историята през март месец т. г. като първата жена азиатка, която получи Оскар. Колкото до Тод, оказва се, че той ѝ е предложил брак два месеца след срещата им през 2004 година и още тогава тя се е съгласила, но не става ясно какво им е отнело цели 19 години, за да се решат на тази крачка.

От снимките става ясно, че Мишел, която навремето е била победителка в конкурса за красота „Мис Свят Малайзия“, е носила два различни тоалета на сватбата си.

Една визия включва прекрасна рокля в бежови тонове с корсет и златни декорации. Друго облекло включва булчинска многоетажна пола и горна част с бели копринени копчета. Междувременно нейният младоженец изглежда елегантен в тъмносиния си костюм.

Сватбата на двойката се е провела в Швейцария най-вероятно, защото те притежават имение от 18-ти век в Женева, което е тяхно основно жилище, когато не са заети да пътуват по работа. Двойката също така има домове в Париж, Малайзия и Хонконг.

Преди време Мишел каза пред Financial Times, че е срещнала Тод, когато той е представял кола на събитие, наричайки срещата им „приказка“. Тод е добре позната фигура в света на моторните спортове и Формула 1. Той е помогнал за извеждането на Ferrari до множество световни шампионски титли.

Мишел Йео

Мишел Йео и мъжът ѝ; Снимка: Getty

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари