IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Джордж Клуни развалил отношенията си с Меган Маркъл?

2 август 2023 10 40

Първо това направили Виктория и Дейвид Бекъм

Снимка: БГНЕС

След като Меган Маркъл и принц Хари се преместиха в САЩ, много звезди се втурнаха да се сприятеляват с тях. Въпреки това, близки приятели на знаменитостите вече обръщат гръб на херцога и херцогинята на Съсекс, смятат източници.

Съвсем скоро стана ясно, че Дейвид и Виктория Бекъм са развалили отношенията си с херцозите на Съсекс, защото получили обвинение, че те са давали информация на пресата.
След тази новина идва и следващата, в която се казва, че още една звездна двойка вече е приключила приятелството си със семейство Съсекс.

Става въпрос за Джордж и Амал Клуни, които също прекъснаха отношенията си с тях. Вътрешен човек каза пред Mail on Sunday, че актьорът и херцогинята вече не са това, което са били.

Освен Дейвид и Виктория Бекъм, дори Орландо Блум с Кейти Пери, Роб Лоу, Джулия Драйфус, Стивън Спилбърг и дори Опра Уинфри също вече нямат връзка с двойката заради безкрайните им критики към кралското семейство и нови обвинения.

Освен това принц Хари и Меган Маркъл загубиха договора си със Spotify и не успяха да спечелят предварителното си съдебно изслушване срещу The Sun.

Всичко това води до сериозна криза в отношенията на съпрузите. Говори се дори, че двамата са развалили и връзката си и даже може да се очаква развод. В същото време други източници заявяват, че е прибързано да се говори за край на брака между Меган и Хари.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари