IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гери Малкоданска: Лео е любов

1 август 2023 14 40

Синоптичката отбеляза 5-ия рожден ден на сина си

Снимка: IStockphoto

Снимка: IStockphoto

„Лео е Любов... Лео е лято...“. Това написа Гергана Малкоданска в социалните мрежи. На 31 юли тя отбеляза порастването на своя син, поздравявайки го с публикацията.

Известната синоптичка и тв водеща качи няколко снимки от детското парти на момченцето. То е било на плажа, с тематична украса.

„Любим. Логиката на живота ми. Най-силният Лъч светлина. Лимонада в топлите дни. И Лек бриз също“, пише още гордата майка.

На кадрите, освен рожденикът, се виждат по-малката му сестричка Бела и татко им.

Сравнявайки сина си с лятото, Малкоданска посочва, че момченцето ѝ топли сърцето и с него винаги е слънчево.

„Обичам те! Честити 5, Лъвче мое“, пише още Гери.

Лео се ражда недоносен

Припомняме, че първото дете на известния модел и интериорния дизайнер Александър Ковачев се роди по спешност, в седмия месец.

Няколко месеца след като стана майка, Малкоданска събра смелост и разказа за това, че момченцето е било недоносено, но благодарение на грижите на лекарите, вече е добре.

„Загубих кучето си, а на другата сутрин имах час за преглед, на който ми казаха, че има голяма вероятност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лечение това да не се случи. Имаше глътка свеж въздух и после пак. Озовах се в болница, която не напуснах много дълго време, за да стигнем до самото раждане“, разказа тя пред Нова тв.

В продължение на месец тв водещата посещава сина си за малко, като не може да го прегърне, защото е в кувьоз. След това Гери се ангажира лично, като подкрепя инициативите на Фондация „Нашите недоносени деца“.

Днес 5-годишният Лео има сестричка, която се роди в началото на 2022 г. От своя страна половинката на Малкоданска – Александър Ковачев, има още една дъщеря – от своя първи брак.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари