IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полицията разследва Карди Би, след като тя хвърли микрофон по фенове

4 август 2023 10 50

Случката е от 29 юли

Снимка: БГНЕС

Полицията започна разследване, след като Карди Би хвърли микрофон по тълпа от фенове по време на концерт в Лас Вегас. Неприятната случка става точно по време на представлението, след като един от зрителите хвърля съдържанието на чашата си точно върху звездата, която по това време пее на сцената. Певицата се ядосва и мигновено реагира като яростно замерва с микрофон момиче.

Полицията в САЩ започна разследване за инцидента отпреди няколко дни. Той е станал на 29 юли 2023 г., сочи изявление на правоохранителните органи.

Различни коментари съпътстваха видеото, което излезе в социалните медии. Повечето от тях защитаваха изпълнителката и смятат, че е крайно време подобно поведение към артисти да спре. „Око за око, микрофон за питие“, казва потребител.

Подобен акт не се случва за първи път. В Ню Йорк певицата Биби Рекса също беше замерена и ранена в лицето с мобилен телефон, припомня АФП. Подобна съдба е имала и Пинк по време на нейно участие в Лондон. Тогава мъж захвърля на сцената торбичка, съдържаща праха от кремацията на майка му.
Полицията в Лас Вегас разследва певицата Карди Би за хвърлянето на микрофон върху публиката, причинило удари и наранявания, съобщи Франс прес.

Преди няколко дни видеозапис, разпространен в социалните мрежи, показа как рап певицата хвърля микрофона към публиката по време на концерт.

Изпълнителката на WAP и Money хвърли микрофона към зрител, който преди това я замери със съдържанието на чашата си.

В друг видеозапис зрителят, хвърлил съдържанието на чашата си към Карди Би, поднася извинения след намесата на охраната.

Полицията в Лас Вегас потвърди, че жена е подала сигнал за агресивно действие. Според жертвата на 29 юли 2023 г. тя е била ударена от предмет, хвърлен от сцената. Името на Карди Би не се споменава, но датата съвпада с тази на концерта.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари