IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Миноуг иска Марго Роби за биографичния си филм

4 август 2023 09 00

Певицата готви нещо грандиозно в Лас Вегас

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кайли Миноуг би искала Марго Роби да участва в нейния биографичен филм. И да изиграе самата нея, призна самата тя.

По думите на известната изпълнителка, която подготвя шоу в Лас Вегас, следващата роля на русокосата актриса може да е на певица, която става суперзвезда.

„Марго Роби – в моите мечти“, каза 55-годишната Миноуг в интервю за E! News, говорейки за плановете си за филм за нейния живот и успехите на музикалната сцена.

Кайли се пошегува, че тя и 33-годишната звезда от „Барби“ са австралийки. И е сигурно, че актрисата ще успее да докара нейния акцент във филма.

Марго Роби

Снимка: БГНЕС

Желанието на Миноуг е все още мечта

Певицата работи в областта на музиката, телевизията и киното от средата на 80-те години на миналия век. Тя има няколко хита номер 1 в Обединеното кралство и награда „Грами“.

Макар звездата да има какво да покаже на широката публика, нейното желание за биографичен филм остава само мечта. Поне за момента, докато тя открие някой режисьор и подходящ екип, който да я реализира.

Междувременно Миноуг се подготвя за предстоящото си шоу в Лас Вегас, което е насрочено за ноември. С него тя ще отбележи и остаряването си с още една година.

Кайли Миноуг,

Снимка: БГНЕС

Марго Роби изплатила ипотеката на майка си след успеха си в Холивуд

Новото Барби на Холивуд – тайните на Марго Роби за безупречна красота

Овърсайз костюм – Кайли Миноуг с пъстро предложение

Певицата е готова за нещо по-грандиозно на сцената

„Преди години си мислех, че искам да го направя, когато съм по-млада например. Не искам да го правя, когато съм на залеза на кариерата си“, каза Миноуг за един такъв грандиозен концерт.

Новото шоу на Миноуг ще включва песни от предстоящия ѝ шестнадесети албум. То ще носи името Tension и ще включва най-големите хитове от четиридесетгодишната ѝ кариера. Той също така бележи първата ѝ поредица от концерти в САЩ от 2011 г. насам.

По думите на изпълнителката, тя се е подготвяла за въпросния пърформанс цели три години. И определено си заслужава повече хора да присъстват на него.

„Искам това да е същността на това, в което се превърна шоуто на Кайли... Имам някои версии на песни, които не са чувани, интерпретации на песни, което е вълнуващо. Група на живо и танцьори, невероятни костюми. Това е основата – и тогава ще видим какви изненади можем да измислим“, разказва още Миноуг за онова, което смята да представи на публиката със завръщането си на сцената.

„Толкова съм благодарна, че се чувствам част от началото на това. Толкова е вълнуващо, че ще създадем нещо ново“, споделя още тя.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари