IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Шакира – Том Круз се интересува от София Вергара

4 август 2023 18 00

Той имаше кратък романс с актрисата през 2005 година

Снимки: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Круз не успя да привлече вниманието на Шакира. Въпреки настоятелните си действия, в момента певицата е в обятията на Луис Хамилтън. Но звездата от „Мисията невъзможна“ не се предава. В момента има нов шанс за връзка – със София Вергара, която е в процес на развод.

Актрисата се раздели със съпруга си Джо Манганиело след 7-годишен брак. Но преди да се обвърже с него, през 2005 г. тя имаше кратък романс с Круз. Ето че днес той се чуди дали не биха могли да го възобновят.

Предполага се, че след като миналия месец красивата брюнетка започна по партита и почивки с приятели, Том се замислил дали да не ѝ се обади. Макар двамата да излизаха само за няколко месеца преди години, не е изключено днес нещата между тях да са различни.

Това не е първият път, когато холивудската звезда преследва латино дива. След като той ухажваше Шакира, мнозина започнаха да говорят, че той си пада именно по жени като певицата и актрисата.

София Вергара

БГНЕС

Вергара има хубави спомени от романса с Круз

Източник, близък до бившата двойка, разкрива пред Heat, че актьорът и неговата колежка, известна от сериала „Модерно семейство“, са останали приятели след раздялата си. И пазят хубави спомени от малкото време, през което са били заедно.

„Те имаха специално време заедно, купонясвайки на холивудските хълмове и се забавляваха. Тогава София всъщност не даваше сигнали, че иска нещо дългосрочно, така че всичко приключи по напълно приятелски начин. Те останаха приятели“, коментира той.

Оказва се, че вместо Вергара, Том избрал Кейти Холмс, която го дари с дъщеря. Според информатора на изданието, по-късно той съжалил, че не затвърдил отношенията си със София.

Том Круз

Снимка: БГНЕС

Том Круз в прегръдките на бивше гадже

Голф и риболов – любимите хобита на осиновения син на Том Круз

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Близо година след като оставя Вергара, актьорът се жени за новата си приятелка. Двамата обаче стигат до развод през 2012 г. Днес той почти не поддържа връзка с бившата и своята наследница.

Според звездата от „Мисията невъзможна“, красотата и успехът на София са това, което го привлича в нея. Все пак обаче актрисата току-що се е разделила с мъжа си и едва ли бърза да започне нова връзка.

Източници близки до Вергара твърдят, че най-вероятно тя ще започне да излиза по срещи едва след развода, за да запази името си чисто и да си даде малко почивка от мъжете.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари