IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли планира да протака развода още 4 години

7 август 2023 14 50

Актрисата цели най-малките деца да навършат 18

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Наскоро се заговори, че Анджелина Джоли и Брад Пит са готови да сложат край на бракоразводното си дело, проточило се твърде дълго. Според нова информация обаче, актрисата не смята да подаде маслинова клонка на бившия си. Предполага се, че тя смята да протака процеса поне още 4 години, за да може най-малките им деца да навършат 18.

Припомняме, че 59-годишният Брад Пит и 48-годишната му жена обявиха раздялата си през 2016 г. Тя бе продиктувана от предполагаем жесток спор в самолет.

Според нов доклад, макар актьорът да се справя отлично без Анджелина, тя все още не желае да започне начисто. И смята да го разиграва още дълго време, за да му върне за всичко онова, което ѝ е причинил през годините.

„Тя ще протака този развод, докато близнаците навършат 18“. Това твърди приятел на Пит пред NewsNation Now. И добавя, че двамата ще се виждат в съда още поне четири години.

Бившите съпрузи споделят децата си Мадокс на 21; Пакс на 19; Захара на 18; Шаило, която е на 17 и близнаците Нокс и Вивиан, които са на 14.

Анджелина Джоли

Снимка: Getty

Пит дал около 14 милиона долара за тяхната раздяла

Съобщава се, че по време на мегаделото Брад е похарчил голяма сума пари за адвокати. Той дори е взел заем от 8 милиона долара, за да получи къщата за 24,5 милиона долара, която е със шест спални и 10 бани, в Лос Фелиз, Калифорния.

Междувременно Джоли продаде половината си от бизнеса с вино на компанията на Юри Шефлер Tenute del Mondo. Това не се хареса на нейният бивш мъж, който пледира в съда, че това е станало незаконно.

Задава ли се примирие – Брад Пит и Анджелина Джоли обмислят спиране на делата

„Давах ѝ хапчета“: Употребявала ли е Анджелина Джоли забранени вещества?

Анджелина Джоли и децата ѝ търсят нов апартамент в Ню Йорк

Според съдебни документи, прегледани от Froelich, „в първоначалния договор за покупка е записано, че ако някой иска да продаде шатото, трябва да даде на другия правото да го купи или да се откаже“.

Анджелина Джоли,

Снимка: БГНЕС

„Междувременно Джоли не допринесе с нищо за успеха на винарната. Вместо това тя позволи на Пит да налее пари и да инвестира собствен капитал в бизнеса, разчитайки на правото на съгласие, което тя му дължеше, и правото на първи отказ, което нейният бизнес субект дължеше на неговия“, пише още в справка на обвинението.

От друга страна двойката продължава да се кара за попечителството над децата. Предполага се, че Анджелина се разгневила, когато съдията присъдил то да е 50:50.

Брад Пит

Снимка:Getty

Пит и Джоли не са единствените, чиито бракоразводни вражди продължават – но Бранджелина, както ги наричат накратко, ще се окажат рекордьори, ако източникът, близък до Брад, се окаже прав.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари