IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс разкрива тайните на мъжете в книга

10 август 2023 08 40

Звездата стартира ново амбициозно начинание

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ясно е, че не можем да дадем еднозначен отговор на въпроса „Какво искат жените?“. Но как стои положението при мъжете? Те също крият своите копнежи и тайни. И една известна личност е решила да ни ги разкрие. Става дума за Меган Фокс, която е написала книга, в която споделя опита си с представителите на силния пол.

Актрисата обяви във вторник, че нейното четиво е със стихове. То носи заглавието „Хубавите момчета са отровни“ и се очаква да излезе на книжния пазар на 7 ноември.

„Тези стихотворения са написани в опит да се изтрие болестта, която се бе вкоренила в мен поради мълчанието ми“. Това посочва 37-годишната звезда, смятана от мнозина за секссимвол.

„Прекарах целия си живот в пазене на тайните на хората, тялото ме боли от носенето на тежестта на греховете им“, пише още Фокс в своето официално изявление.

Меган е написала над 70 стихотворения

„Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят другите да си върнат щастието и идентичността си, като използват гласа си, за да осветят това, което е погребано, но не е забравено в мрака“, добавя звездата.

Според официалното прессъобщение на издателя на Фокс – Simon & Schuster, книгата е „мощен дебют на една от най-известните жени на нашето време“. В нея са поместени над 70 „сърцераздирателни и мрачни“ стихотворения, които „демонстрират нейния зъл хумор“.

„Обърнете страницата, отхапете ябълката и потопете зъбите си в най-възхитително завладяващите и пристрастяващи книги, които ще четете през цялата година“, добавят от издателството.

Съвременна русалка на плажа – новата фотосесия на Меган Фокс

Бански 2023 – Меган Фокс е диамантът на лятото

Меган Фокс показа огромна нова татуировка на интимно място

Актрисата била неразбрана в кариерата си

През 2021 г. звездата споделя пред InStyle, че е била неразбрана през цялата си кариера, като често се е сблъсквала със сексизъм в Холивуд.

„Трябваше да възприема система от убеждения, че само аз ще се грижа за себе си и ще бъда там за себе си, защото постоянно щях да бъда отхвърлена или заклеймена“, обясни Меган тогава.

В крайна сметка актрисата разкрива, че все пак е успяла да постигне „невероятен пробив“. „… И осъзнах, че съм живяла в самоналожен затвор толкова дълго, защото позволявах на други хора да ми казват коя съм и каква не съм. Скрих се, защото бях наранена“, продължи Фокс.

В момента звездата, която играе в продължението на екшъна The Expendables, е сгодена за Machine Gun Kelly (на главната снимка).

Меган Фокс

Снимка: Getty

През 2020 г. Меган се раздели със съпруга си Брайън Остин Грийн след 16 години периодична връзка. Двамата имат три деца.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари