IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 месеца след раждането – Кейли Куоко влезе във фитнеса 

10 август 2023 14 50

Актрисата тренира заедно с дъщеря си Матилда 

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Четири месеца след като роди дъщеря си, Кейли Куоко вече е готова да влезе във фитнеса. Актрисата сподели видео, в което показа мотивацията си за тренировки. И показа, че може да спортува с бебето, стига да знае как.

„Заведете дъщеря си на фитнес ден“, споделя русокосата звезда от „Теория за Големия взрив“ в Instagram. В своята история тя качи видео, в което виждаме как се справя с упражненията, докато около нея е малката Матилда.

Актрисата държи бебето на ръце, докато тренира с ластик на краката си. По-късно я виждаме да слиза и да се качва на степер, докато момиченцето стои на постелката пред нея, за да го наблюдава. Тя успява и да потича на пътеката в момента, в който нейната наследничка заспива сладко сладко в количката си.

37-годишната звезда показа на своите последователи, че стига една майка да има желание, има и начин да влезе във фитнеса. При това да го направи по забавен начин, включвайки бебето си в своята рутина.

Приключвайки с повторенията, Кейли се усмихва и целува детето си по бузките.

Това не е първият път, в който Куоко ходи на фитнес. Миналия месец актрисата сподели, че е започнала да си връща килограмите отпреди раждането, спортувайки под зоркото око на инструктор.

Кейли и нейният треньор споделиха видео, в което показаха новата ѝ рутинна тренировка за цялото тяло. Тя включва широк набор от упражнения, включително набирания, усуквания с медицинска топка, бягане с въже за скачане, странични повдигания и други.

Том Пелфри нарече живота си с Кейли Куоко рай

Горда майка – Кейли Куоко почете дъщеря си на червения килим

Кейли Куоко с нови снимки на малката Матилда

Припомняме, че актрисата и нейният приятел Том Пелфри посрещнаха дъщеря си на 30 март. По-късно двамата съобщиха новината и разкриха, че са кръстили момиченцето Матилда.

„Ние сме изключително щастливи и благодарни за това малко чудо“, каза Куоко в публикация в Instagram и благодари на лекарите и близките си за подкрепата.

Още преди да роди, Куоко изтъкна, че нейният мъж е доста подготвен по въпросите за отглеждането на бебето и няма търпение да ѝ помага в грижите.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари