IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл се готви за триумфално завръщане в Холивуд

17 август 2023 17 50

Херцогинята на Съсекс отбеляза и рождения си ден с приятели

Снимка: Getty Images

По-рано този месец Меган Маркъл и принц Хари потвърдиха, че са придобили филмовите права върху популярния роман „Запознай се с мен при езерото“. Този проект е значителна стъпка встрани от предишните им усилия за създаване на съдържание за Netflix и може да бъде пълно отклонение от тяхното кралско минало.

Експертът в шоубизнеса Марк Бордман казва, че филмовата адаптация може да помогне на херцогинята на Съсекс да покаже своя опит в Холивуд. „Придобиването на правата върху филма предполага, че този проект може особено да привлече вниманието към холивудската кариера на Меган.

Предвид нейния опит в актьорството и предишния ѝ контакт с развлекателната индустрия, адаптацията може да ѝ осигури платформа за демонстриране на талантите ѝ и предефиниране на идентичността ѝ в този нов контекст“, каза Марк.

Той отбеляза, че сюжетът на романа има прилики с техния роман и те могат да внесат своя лична гледна точка към адаптацията. Експертът също така добави, че продължаващата стачка на писателите може да причини забавяне на продукцията. Това обаче дава на двойката допълнително време да прегледа внимателно всеки аспект на проекта, за да гарантира неговия успех.

На фона на новите пътеки в кариерата на Меган идва и нейният рожден ден. Херцогинята на Съсекс вече е на 42 години и отбеляза този свой празник със свои приятели, които тя събра в ресторант.

Съпругата на принц Хари резервира маса в едно от скъпите места в Калифорния. Меган беше придружена от стилистката Кади Лий и писателката Клео Уейд. „Закъснял рожден ден с прекрасни музи“, написа един от гостите към снимката.

Меган Маркъл прекара рождения си ден на 4 август с принц Хари в ресторант Tre Lune Montecito. Папараци заснеха херцога и херцогинята на Съсекс на изхода на този италиански ресторант малко по-рано този месец.

За още новини от света на звездите – последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари