IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна помощ - Адел разкри пола на бебето на свои фенове

17 август 2023 15 00

Влюбените помолиха изпълнителката да направи жеста от сцената в Лас Вегас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

През последните години стана доста популярно известни и неизвестни личности да организират пищни партита, в които разкриват пола на бебето си. Смята се, че той остава скрит за бъдещите родители до самото обявяване, като само лекарят и един от приятлите, който организира цялото тържество, са наясно дали детето ще бъде момче, или момиче. 

В социалните мрежи започват да се появяват видеа с различни начини за обявяване пола на бебето, включително фойерверки, разрязване на торта, дрифтове, изстрелване на конфети, самолети и какво ли още не, които разкриват момче или момиче ще бъде детето чрез показването на син или розов цвят. 

Една двойка обаче реши да вдигне летвата още по-високо, като помоли известна личност да им сподели в какъв цвят трябва да боядисват детската стая. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Dare (@chrisdare)

През изминалия уикенд бъдещите родители Крис Дейр и Шантел Лорд бяха част от публиката на регулярните съботно-неделни концерти на Адел в Лас Вегас. Изпълнителката пее в Ceasars Palace вече няколко месеца, като участията й бяха удължени заради огромния интерес на феновете. Шоутата винаги са с разпродадени билети за няколко седмици напред, а Адел забавлява публиката до късните часове на нощта. 

По време на поредния концерт Крис Дейр и Шантел Лорд се появиха с табела, върху която бе изписано "Адел, ще обявиш ли пола на бебето ни?". Малко по-късно двойката от Ню Йорк беше извикана до сцената, където изпълнителката прочете пола на бъдещето дете пред цялата публика. 

"Честно казано, тук не може да влизате с табели. Доста съм впечатлена, че сте успели да минете покрай охраната", каза Адел във видео, публикувано в социалните мрежи. 

@etcanada Such a sweet moment ? Adele bursts into tears after helping a fan with their gender reveal ??? #adelgazar #adeleadkins #adele30 #adelefans #adelelasvegas #viralvideo ♬ original sound - ET Canada

Преди самото обявяване, Лорд каза на звездата, че е бременна от 18 седмици, но полът на бебето е запечатан в плик още от 12-ата седмица. Със съпруга й обаче не са искали да разберат по традиционния наин, а са се надявали Адел да им го съобщи. И надеждите им се увенчават с успех. 

След като 35-годишната изпълнителка сяда на ръба на сцената, тя взима плика и внимателно го отваря, за да прочете съдържанието му. "Шантел и Крис ще си имат момченце", изкрещя Адел на микрофона, последавано от бурни аплодисменти и щастие от страна на двойката. 

@skynews #Adele was overcome with #emotion as she carried out a #genderreveal at her #LasVegas #concert ♬ original sound - Sky News

Самата Адел слезе от сцената, за да прегърне бъдещите родители и да им пожелае всичко най-хубаво. "Това беше прекрасно", каза тя и не успя да сдържи сълзите си. Извинявайки се на публиката, че следващото изпълнение ще бъде забавено, Адел на няколко пъти каза, че много се вълнува за Крис и Шантел и емоциите й взимат превес. 

"Ако и когато отново забременея, ще обявиш ли пола на бебето ми?", изпълнителката попита Лорд, която беше видимо изненадана, докато остналата публика се засмя. Адел е майка на 10-годишния Анджело, когото споделя с бившия си съпруг Саймън Конеки. Двамата се разведоха окончателно през 2021, след като се разделиха през 2019 година. 

Адел пуска нов албум, вдъхновен от Рич Пол

Адел със специален подарък за булка в Лас Вегас

Чакането си заслужаваше: Адел завладя Лас Вегас със стил

"Определено иска още деца. Аз съм домошарка и матриарх, а стабилният живот ми помага в музиката. Но сега всичко, за което мисля, е Вегас. Искам да се представя по най-добрия начин", каза Адел през 2022 година в интервю за списание ELLE.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

От 2021 година изпълнителката е във връзка със спортния мениджър Рич Пол, като двамата вече живеят заедно в Бевърли Хилс. До този момент те не бързат със сватбата и създаването на семейство, но Адел на няколко пъти е казвала, че би искала да има деца от Пол. Тя заяви, че ще помисли сериозно върху темата след приключването на концертите в Лас Вегас, които са насрочени до ноември. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари